Massa: Η Ferrari βελτιώθηκε περισσότερο από όλους

Σχετικά άρθρα

Sepang International Circuit, Sepang, Kuala Lumpur, Malaysia. Saturday 28 March 2015. Felipe Massa, Williams F1. Photo: Glenn Dunbar/Williams ref: Digital Image _W2Q8790

Στον αγώνα της Μαλαισίας η Ferrari κέρδισε μετά από 30 αγώνες χωρίς νίκη. Παρότι πολλοί θεωρούσαν πως η Williams θα είχε -ίσως- το προβάδισμα στις μάχες της με τη Scuderia, η ομάδα από την Ιταλία είναι η μόνη, εκτός της Mercedes, που έχει βρεθεί και στους δύο πρώτους αγώνες στο βάθρο. Σίγουρα το power unit είναι ο σημαντικότερος παράγοντας για την βελτίωση της Ferrari, αλλά σύμφωνα με τον Felipe Massa, η διαχείριση των ελαστικών είναι που έδωσε τη νίκη στους κόκκινους.

Είχαν πολύ καλύτερο αυτοκίνητο και πολύ καλύτερο ρυθμό αγώνα (σ.σ. στη Μαλαισία). Χρησιμοποιούσαν με καλύτερο τρόπο τα ελαστικά. Στη Μαλαισία όλα έχουν να κάνουν με τα ελαστικά. Αν οι Ferrari ήταν τόσο γρήγορες, γιατί δεν ήταν στη pole position; Στο βρεγμένο σχεδόν ήταν, αλλά σε στεγνή πίστα ήταν πιο αργές.

Έχει σχέση με το πώς διαχειρίζονται τα ελαστικά. Έτσι πιστεύω ή τουλάχιστον έτσι ελπίζω. Έκαναν ένα καλό μονοθέσιο και βελτιώθηκαν… βελτιώθηκαν περισσότερο από όλους.

ΠηγήAutoSport

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα