Δεν σου αρέσει ο σχεδιασμός των νέων μοντέλων της Lexus; Δεν ιδρώνει το αυτί των Ιαπώνων

Σχετικά άρθρα

Lexus LF-SA Concept

Η Lexus με τα τελευταία μοντέλα της, παραγωγής και πρωτότυπα έχει κάνει σαφές πως έχει αλλάξει σχεδιαστική γλώσσα, υιοθετώντας μια νέα φιλοσοφία με έντονες ακμές και επιθετική εμφάνιση. Σε αρκετούς, ο σχεδιασμός των μοντέλων της Lexus αρέσει, ενώ υπάρχουν και κάποιοι που βρίσκουν υπερβολική τη νέα σχεδιαστική γλώσσα των Ιαπώνων.

Γι’αυτούς, η Lexus δεν προτίθεται να κάνει κάτι, με τον Alain Uyttenhoven, αντιπρόεδρος της Lexus Ευρώπης να λέει πρόσφατα πως:

Αποφασίσαμε να κινηθούμε διαφορετικά. Πρέπει να είμαστε διακριτικοί, τολμηροί και να κατασκευάζουμε αυτοκίνητα που δεν θα μοιάζουν με τα υπόλοιπα μοντέλα της κατηγορίας.

Αυτό που ξέρουμε, από τις έρευνες που έχουμε κάνει στους πελάτες μας, είναι πως ο νέος σχεδιασμός πολώνει το ενδιαφέρον, και αυτό το θέλουμε.

Η Lexus τον περασμένο μήνα παρουσίασε το LF-SA concept, με τον Uyttenhoven λέει με απλά λόγια πως δεν πρόκειται η Lexus να απαλύνει τον σχεδιασμό των νέων μοντέλων της, ώστε να ευχαριστήσει τους πάντες.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...