Ο Vin Diesel αποκάλυψε ότι το νέο Fast and Furious θα γυριστεί στη Νέα Υόρκη

Σχετικά άρθρα

Vin Diesel Talks Furious 7

Όταν η εταιρία παραγωγής των ταινιών του Fast and Furious βλέπει ότι μόνο κατά το “άνοιγμα” του 7 τίτλου είχε εισπράξεις ύψους 384+ εκατ. δολαρίων, είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι η ταινία θα έχει και συνέχεια. Εξάλλου, η πρόεδρος της Universal, Donna Langley, είχε δηλώσει το περασμένο Νοέμβριο πως θα υπάρξουν τουλάχιστον 3 ακόμη F&F ταινίες, με την όγδοη να βγαίνει στις κινηματογραφικές αίθουσες το 2017.

Ο κεντρικός πρωταγωνιστής της ταινίας, Vin Diesel, ήταν προσκεκλημένος στη ζωντανή σατυρική εκπομπή του Jimmy Kimmel και έδωσε κάποιες πληροφορίες για τη νέα ταινία. Ο Αμερικάνος ηθοποιός αποκάλυψε ότι ο χαρακτήρας “Mr. Nobody” του έπαιζε ο Kurt Russell θα υπάρχει και στην επόμενη ταινία, η οποία θα γυριστεί στη Νέα Υόρκη, και όχι στην Ελλάδα όπως είχε επιθυμία για την 7η ταινία.

Φήμες λένε ότι οι επόμενες ταινίες είναι πολύ πιθανό να σκηνοθετηθούν από τον Justin Lin, ο οποίος είχε βάλει την υπογραφή του στο Tokyo Drift (2006), στο Fast and Furious 4 (2009), στο Fast Five (2011) και στο Fast & Furious 6 (2013). Στις νέες ταινίες θα υπάρχουν ακόμα περισσότεροι νέοι χαρακτήρες, καθώς ο Brian O ‘Conner “θα είναι πάντα ένα αναπόσπαστο μέρος της ιστορίας”, σύμφωνα με την πρόεδρο της Universal Pictures.

ΠηγήYouTube

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...

Να τι συμβαίνει σε έναν κινητήρα εάν του βάλεις πολύ παραπάνω λάδι

Όλοι οι κινητήρες εσωτερικής καύσης απαιτούν λάδι για να λειτουργούν, αλλά τι γίνεται εάν βάλεις παραπάνω λάδι από αυτό που ορίζει ο κατασκευαστής; Μερικά...