Paddy Lowe: Η W06 πρέπει να δουλεύει σε όλες τις συνθήκες

Σχετικά άρθρα

F12015GP02MAL_HZ2869

Πέρα από την λανθασμένη στρατηγική της Mercedes στον αγώνα της Μαλαισίας, ο ανταγωνισμός είχε την ευκαιρία να διακρίνει ρωγμή στην πανοπλία των ασημένιων βελών, που δεν κατάφεραν να κάνουν τα Pirelli να διαρκέσουν όσο θα ήθελαν. Από την Ferrari δείχνουν να γνωρίζουν πως, για την ώρα, δύσκολα θα επαναλάβουν την επιτυχία του τελευταίου Grand Prix, με τον Toto Wolff να έχει ήδη μιλήσει για την αντίδραση της ομάδας του και τον Paddy Lowe να συμπληρώνει για τον αγώνα στην Κίνα:

Πρέπει να παράγουμε ένα αυτοκίνητο που λειτουργεί ιδανικά σε όλες τις πίστες και όλες τις συνθήκες και έχουμε δουλειά να κάνουμε πάνω σε αυτό το μέτωπο.

Είναι πλέον πιο σαφές από ποτέ, ότι υπάρχει σοβαρός ανταγωνισμός για το παγκόσμιο πρωτάθλημα και γι’ αυτό θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε πυρετωδώς για να κερδίσουμε σε απόδοση. Έχουμε μια σειρά από νέες αεροδυναμικές αναβαθμίσεις για τη Σαγκάη και στοχεύουμε σε βελτιωμένη απόδοση σε σχέση με τη Μαλαισία.

Σε ό,τι αφορά το πρωτάθλημα των οδηγών, ο Lewis Hamilton εξακολουθεί να βρίσκεται στην πρώτη θέση, περιμένει όμως βελτίωση από την ομάδα του. Από την άλλη, ο Nico Rosberg έχει πέσει στην τρίτη θέση, 10 βαθμούς πίσω από τον Lewis, αλλά και πίσω από τον Sebastian Vettel. Ο Γερμανός της Mercedes είναι αποφασισμένος να αλλάξει την κατάσταση στην Σαγκάη, σε μια πίστα που του αρέσει και όπου πήρε την πρώτη νίκη της καριέρας του.

Το τελευταίο αγωνιστικό Σαββατοκύριακο δεν ήταν καλό για εμένα. Δεν έκανα καλό γύρο στις κατατακτήριες, μετά έχασα χρόνο στα pits, κι αυτά έκαναν δύσκολο το να αντεπιτεθώ και να προσπαθήσω να πιάσω τον Lewis. Σίγουρα πήραμε το μάθημά μας εκεί και ήρθε η ώρα να το δείξουμε μέσα στην πίστα στην Κίνα.

Η Σαγκάη είναι μια υπέροχη πίστα για εμένα. Είναι το μέρος όπου πήρα την πρώτη μου pole και την πρώτη μου νίκη, πίσω στο 2012. Δεν έχω το τέλειο ξεκίνημα για τον έκτο χρόνο μου με την ομάδα και είμαι αποφασισμένος να το αλλάξω αυτό, αυτό το Σαββατοκύριακο.

Φυσικά, ο teammate μου θα έχει άλλα σχέδια, το ίδιο και ο συμπατριώτης μου στο κόκκινο αυτοκίνητο. Αλλά αυτή είναι μια πίστα που πάντα μου ταίριαζε καλά, οπότε στοχεύω στο να έχω ένα δυνατό Σαββατοκύριακο.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Lewis Hamilton: Δεν έχω ξεκινήσει χειρότερα στη καριέρα μου στην F1

Έχουν διεξαχθεί ήδη τρία Grand Prix στη φετινή σεζόν και ο Lewis Hamilton είναι μόλις 10ος στη βαθμολογία του πρωταθλήματος των οδηγών, έχοντας συγκεντρώσει...

O Horner αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο ο Carlos Sainz να πάει στη Red Bull

Ο Carlos Sainz είναι ο μόνος πιλότος που έχει καταφέρει να νικήσει την Red Bull πέρυσι και φέτος και ο Ισπανός δεν έχει εξασφαλίσει...
Autoblog.gr