Η Mercedes θα φέρει νωρίτερα κάποιες αναβαθμίσεις για την W06

Σχετικά άρθρα

_R3T2641

Η αφύπνιση για την οποία μίλαγε ο Toto Wolff, μετά από τη νίκη της Ferrari στη Μαλαισία, φαίνεται πως έπιασε τόπο στο Brackley. Στο εργοστάσιό της, η ομάδα προχωράει με την ανάλυση των λόγων για την πρώτη της ήττα μετά από 9 συνεχόμενες καρό σημαίες, όταν μάλιστα στον πρώτο αγώνα της σεζόν είχε κερδίσει με διαφορά μεγαλύτερη του μισού λεπτού.

Πέρα όμως από την έκθεση που ετοιμάζεται, για τον ίδιο λόγο θα επιταχυνθεί η είσοδος ορισμένων αναβαθμίσεων στην W06, ενώ η αντίδραση των πρωταθλητών δεν θα σταματήσει εκεί. Ο Toto Wolff, μέσα από δηλώσεις του, αποκαλύπτει πως θα επανεξεταστεί και ο τρόπος χρήσης των διαθέσιμων κινητήρων, ώστε να υπάρξουν αναβαθμίσεις και σε αυτό τον τομέα.

Πρέπει να αναλύσουμε τις επόμενες μέρες τι πήγε στραβά, τι πρέπει να βελτιώσουμε, αν θα πρέπει να φέρουμε αναβαθμίσεις προς τα εμπρός και να τις βάλουμε στο αυτοκίνητο πιο γρήγορα, τι κάνουμε με τον κινητήρα νούμερο δύο. Και να τα εκτιμήσουμε όλα αυτά σωστά.

Αλλά σίγουρα, πρέπει να αυξήσουμε το ρυθμό εξέλιξής μας. Έχουμε όλα όσα χρειαζόμαστε. Νιώθουμε σίγουροι για τους πόρους που έχουμε και ότι είμαστε σε καλή θέση. Απλά θα πρέπει να μείνουμε ήρεμοι. Ίσως χρειαστεί να έρθουν μερικά πράγματα νωρίτερα από ό,τι είχε προγραμματιστεί στο αυτοκίνητο, αλλά δεν υπάρχει λόγος για πανικό.

GP MALESIA F1/2015

Αμέσως μετά τον Κυριακάτικο αγώνα, ο James Allison προχώρησε σε μια μίνι ανάλυση της νίκης της Scuderia, όπου έκανε γνωστούς κάποιους ειδικούς παράγοντες, που δεν συναντώνται συχνά, και βοήθησαν την Ferrari να φτάσει στην έκπληξη. Παράλληλα, ο Allison θέλησε να ρίξει τους τόνους, τονίζοντας πως στην Κίνα περιμένει να επιστρέψει η Formula 1 στη “φυσιολογική” της κατάσταση. Στην Mercedes δεν βασίζονται στα λόγια, ιδιαίτερα των αντιπάλων, βλέποντας με ενδιαφέρον την συγκεκριμένη μάχη και χωρίς να παραγνωρίζουν τα δικά τους λάθη.

Δεν είχαμε τον έλεγχο των πραγμάτων την Κυριακή. Ήταν σαφές ότι το νικηφόρο σερί δεν πρόκειται να συνεχιστεί επ’ αόριστον. Νομίζω, όμως, ότι δεν πρέπει να είμαστε ακραίοι στην εκτίμηση μας. Στην Μελβούρνη ήμασταν ακραίοι στον τρόπο σκέψης μας, θεωρώντας πως η Mercedes επρόκειτο να κερδίσει όλους τους αγώνες, και εδώ είμαστε δύο εβδομάδες αργότερα και λέμε, “Είναι αυτό το τέλος μιας εποχής;”

Δεν είναι το τέλος μιας εποχής, ίσως η αρχή μιας νέας εποχής, μια καλής μάχης, μιας μάχης που θα θέλαμε να δώσουμε.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...