Ecclestone εναντίον Wolff για τον «θάνατο» της Formula 1

Σχετικά άρθρα

Bernie Ecclestone

Από τη αρχή, ο Bernie Ecclestone ήταν εναντίον των σημερινών κανονισμών στη Formula 1, όπως και η Mercedes με τη Ferrari. Τα πράγματα, όμως, έχουν αλλάξει ελαφρώς τώρα. Το αφεντικό της Formula 1 εξακολουθεί να βρίσκεται απέναντι στους κανονισμούς, κάτι που έχει αλλάξει για τη Mercedes, λόγω φυσικά της τρομερής της ανταγωνιστικότητας. Από το 2017 ίσως δούμε νέες μεγάλες αλλαγές στο άθλημα, οι οποίες ελπίζουμε ότι θα φέρουν τη Formula 1 πιο κοντά στους οπαδούς.

Ο 84χρονος διαφωνεί με τις απόψεις του επί κεφαλής της Mercedes AMG, Toto Wolff, που υπερασπίζεται με κάθε ευκαιρία τη σημερινή μορφή της Formula 1, λέγοντας πως ο Αυστριακός συντελεί στον θάνατο του αθλήματος.

Ο Toto μπορεί να βάλει μια υπέροχη επιγραφή στην ταφόπλακά του που να λέει: «βοήθησα να σκοτώσουμε τη Formula 1». Δεν το κάνει μόνος του, αλλά βοήθησε. Θα προσπαθήσω να παρέμβω και να πιέσω τη FIA. Και αν κάποιοι παραπονιούνται, ας συνεχίσουν να το κάνουν.

Δε θα κάθομαι να βλέπω τη Formula 1 να καταστρέφεται από ένα λάθος. Ο κόσμος θέλει ήχο, οι ομάδες χαμηλό κόστος. Σας εγγυώμαι ότι θα το κερδίσουμε. Μετά από 50 χρόνια δουλειάς, δε θα επιτρέψω σε κανέναν να καταστρέψει με τον εγωισμό του τη Formula 1.

Ο πρώην Πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, Max Mosley, είναι δυσαρεστημένος από την σημερινή κατάσταση στο άθλημα και προειδοποιεί πως πρέπει να γίνουν αλλαγές. Ξέρουμε, όμως, ότι για μία σημαντική αλλαγή γύρω από τους τεχνικούς κανονισμούς, απαιτείται η ομόφωνη γνώμη των ομάδων, γι’ αυτό και το έργο του Ecclestone δεν μπορεί να χαρακτηριστεί εύκολο.

ΠηγήGMM

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...