Οι Κινέζοι βάζουν στο μπλέντερ τα Land Rover, i3, ForTwo και Model S, και παρουσιάζουν το Zotye E01

Σχετικά άρθρα

Zotye E10

Και οι αντιγραφές από την Κίνα συνεχίζονται. Η εταιρία Zotye Auto έβαλε στο μπλέντερ στιλιστικά στοιχεία από της Land Rover, του BMW i3, του Smart ForTwo, και του Tesla Model S και παρουσίασε δύο φωτογραφίες του E01.

Το μικρό δίπορτο ηλεκτρικό αυτοκίνητο πόλης έχει φωτιστικά σώματα που μοιάζουν με αυτά των Land Rover, ο εμπρός προφυλακτήρας έχει στοιχεία από την BMW i3, το προφίλ του φαίνεται να έχει εμπνευστεί από το Smart ForTwo, ενώ το εσωτερικό του έχει στοιχεία που δείχνουν ότι θέλει να μοιάσει στο Tesla Model S, καθώς υπάρχει μια μεγάλη οθόνη 10 ιντσών.

Zotye E10

Το αγχωτικό είναι ότι η κινέζικη εταιρία δεν έδωσε φωτογραφίες του πίσω μέρους, έτσι οι αντιγραφόμενες εταιρίες μπορούν κάλλιστα να αυξηθούν. Μηχανικά, πάντως, το Zotye E01 έχει ηλεκτρική αυτονομία 150 χλμ., με τη τελική του ταχύτητα να φτάνει τα 80 χλμ/ώρα. Οι πωλήσεις του αναμένεται να ξεκινήσουν προς το τέλος του έτους, ενώ θα υπάρξει και το “E02” μοντέλο, που θα διαθέτει τέσσερις πόρτες, και αντίστοιχα θέσεις.

ΠηγήTerranismo

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...