Ο Robert De Niro θα υποδυθεί τον Enzo Ferrari στην ταινία για τη ζωή του

Σχετικά άρθρα

Robert De Niro enzo ferrari

Ο Robert De Niro θα υποδυθεί στη νέα ταινία που ετοιμάζεται τον Enzo Ferrari. Τα γυρίσματα της ταινίας θα ξεκινήσουν μέσα στο έτος και αναμένεται να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες μέσα στο 2016. O 71-χρονος ηθοποιός Ιταλικής καταγωγής δήλωσε πως είναι μεγάλη τιμή για τον ίδιο, να πει την ιστορία ενός ξεχωριστού ανθρώπου που έφερε επανάσταση στον κόσμο της αυτοκίνησης.

Ο παραγωγός της ταινίας Gianni Bozzacchi είπε πως η ταινία θα κοστίσει αρκετά και θα καλύπτει ένα μεγάλο χρονικό εύρος, από τα μέσα της δεκαετίας του 1940 έως και τη δεκαετία του 1980. Δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη ποιος θα είναι ο σκηνοθέτης της ταινίας, αν και ακούγεται έντονα αυτό του Clint Eastwood, στην οποία θα υπάρχουν εναλλαγές ανάμεσα σε εποχές και συμβάντα. Η ταινία θα είναι παραγωγής τόσο της Triword Cinema, εταιρία του Gianni Bozzacchi, όσο και της Tribeca Enterprises του Robert De Niro.

Η ταινία που βασίζεται στο βιβλίο του Brock Yates “Enzo Ferrari: The Man, The Cars, The Races” (Enzo Ferrari: Ο Άνθρωπος, Τα Αυτοκίνητα, Οι Αγώνες) ήταν να ξεκινήσει γυρίσματα το 2004 με τον Al Pacino στον ρόλο του Enzo και σκηνοθεσία Sydney Pollack. Όμως ο Pollack απεβίωσε το 2008 και η παραγωγή σταμάτησε.

Πηγήilmessaggero

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...