Alonso: Κάποιοι μπορούν να χαίρονται τώρα, αλλά θα έρθει και η δική μου η σειρά

Σχετικά άρθρα

Fernando Alonso in the garage.

Το τριήμερο στην Σαγκάη ξεκίνησε πολύ πιο αισιόδοξα για την McLaren-Honda, απ’ ότι τελείωσε. Οι Fernando Alonso και Jenson Button δεν κατάφεραν να προκριθούν στο Q3, ενώ στον αγώνα τερμάτισαν ξανά ένα γύρο πίσω από τους πρωτοπόρους, μπροστά μόνο από την Manor. Η MP4-30 βελτιώνεται διαρκώς και ο Ισπανός έχει τονίσει πως είναι διατεθειμένος να κάνει υπομονή μέχρι να αλλάξει η κατάσταση. Όμως, βλέποντας την Ferrari να έχει κερδίσει αγώνα και να κάνει σταθερά βήματα προς τα εμπρός, ο τύπος δεν αφήνει τον Alonso χωρίς σχετική ερώτηση.

Αυτή τη φορά, περιστράφηκε γύρω από τα συναισθήματα του Ισπανού, όταν δέχθηκε γύρο από την πρώην του ομάδα. Ο Nando απάντησε πάνω σε αυτό, θέτοντας όμως τα πράγματα στο σωστό πλαίσιο.

Προφανώς δεν είναι και το καλύτερο συναίσθημα, αλλά ξέρουμε ότι έτσι είναι η κατάσταση αυτή τη στιγμή και πιστεύουμε ότι δεν πρόκειται να παραμείνει όπως έχει τώρα για πάρα πολύ καιρό. Είναι μόνο για λίγες κούρσες, τώρα στην αρχή.

Είμαι βέβαιος ότι μάθαμε πολλά πράγματα (στην Κίνα). Είμαστε ακόμα λίγο τυφλοί σχετικά με το αυτοκίνητο. Πρέπει να μαζέψουμε πολλές πληροφορίες από το πακέτο. Στην διαδικασία εκμάθησης που βρισκόμαστε τώρα, ο τερματισμός του αγώνα είναι η προτεραιότητα μας. Θα πρέπει να είμαστε θετικοί, αλλά να κρατάμε και τα πόδια μας στο έδαφος.

Fernando Alonso on track.

Πολύ συζήτηση γίνεται -κυρίως στην Ιταλία- γύρω από το χαρακτήρα του Ισπανού και το αν μπορεί να διαχειριστεί αυτή τη δύσκολη κατάσταση, ειδικά από τη στιγμή που στη Ferrari τα πράγματα ήταν καλύτερα απ’ ότι τώρα, αλλά εκείνος έκανε φανερή την απογοήτευσή του. Ο Alonso απάντησε και σε αυτή την ερώτηση, φανερά εκνευρισμένος, ενώ κλείνοντας δήλωσε πως όσοι χαίρονται που είναι τρίτοι, θα σταματήσουν όταν θα έρθει η δική του η σειρά.

Πιθανώς δεν γνωρίζεται τον χαρακτήρα μου ή τον τρόπο που προσεγγίζω τους αγώνες τα τελευταία επτά χρόνια. Ίσως να βρισκόσασταν σε ένα ιγκλού ή κάτι τέτοιο. Ήμουν χαρούμενος και έσπρωχνα την ομάδα, ακόμα και όταν είχαμε ένα μη ανταγωνιστικό αυτοκίνητο για να παλέψουμε για τα πρωταθλήματα. Όμως, χρειάζεται να κάνεις κάτι διαφορετικό και να πάρεις κάποια ρίσκα (για να κερδίσεις) και αυτό είναι που έχω αποφασίσει να κάνω.

Τώρα είναι ο καιρός για πολλούς άλλους να απολαύσουν αυτή τη στιγμή. Δεν νομίζω όμως ότι αγωνίζονται εναντίον μου, επειδή κάποιοι από αυτούς που απολαμβάνουν την κατάσταση, είναι τρίτοι, ένα δευτερόλεπτο πίσω από τους πρώτους. Σίγουρα διαλύουν εμένα, αλλά δεν κερδίζουν την Mercedes και, στο τέλος της ημέρας, αυτός είναι ο στόχος μου. Έτσι, αυτή είναι η στιγμή για να την χαρούν άλλοι, άλλα σύντομα θα έρθει και δική μου η ώρα.

ΠηγήGMM

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υπάλληλος τράκαρε μια Ferrari F40

Ένας 24χρονος Γερμανός υπάλληλος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων Mechatronik, είχε την ατυχία να τρακάρει μια Ferrari F40 ενώ την οδηγούσε για να την πάει να...