Έχεις McLaren P1 GTR και θέλεις να την κυκλοφορείς στον δρόμο; Γίνεται!

Σχετικά άρθρα

DLF_6551

Δεν είσαι ένας από τους τρομερά πλούσιους και τυχερούς που απέκτησαν μία; Δεν πειράζει, η είδηση είναι ενδιαφέρουσα όπως και να έχει. Όπως είμαι σίγουρος ότι θα γνωρίζεις, η McLaren P1 GTR δεν είναι road-legal. Κανείς δεν θα μπορούσε να απολαύσει τα 1.000 άλογα της στον δρόμο. Και λέω “δεν θα μπορούσε” γιατί ενώ τόσο η McLaren όσο και το MSO τμήμα της δεν σκόπευαν να προχωρήσουν στην μετατροπή της σε road-legal, η Lanzante αποφάσισε να το κάνει μόνη της.

Η Lanzante είναι μία εταιρία που φημίζεται για την δουλειά της στις McLaren F1 και ενώ ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα, θεωρείται δεδομένο ότι θα προσφέρει ένα πακέτο μετατροπής έτσι ώστε οι ιδιοκτήτες της P1 GTR να την κυκλοφορούν και στον δρόμο. Η κίνηση της Lanzante φαίνεται ότι έχει τις ευλογίες της McLaren και αρχικά, το πακέτο θα προσφέρεται μόνο για Ευρωπαϊκούς και Μεσανατολίτικους δρόμους αλλά το ενδεχόμενο προσφοράς αντίστοιχων πακέτων και για αλλού δεν έχει αποκλειστεί.

Bonus: Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ωστόσο ότι το φυσικό περιβάλλον της P1 GTR είναι πίστα και αυτό αποδεικνύεται από τις όμορφες φωτογραφίες που μας την δείχνουν σε ένα πρόσφατο test της Αγγλικής εταιρίας στην πίστα του Silverstone.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...