BMW και MINI Value Service Plus και ΜΙΝΙ 3asyMINI Plus

Σχετικά άρθρα

night light traffic

Η BMW Ελλάδος ανακοίνωσε δύο νέα προγράμματα, με το ένα να αφορά πακέτο χρηματοδότησης, ασφάλισης και εγγύησης για τα μοντέλα της MINI, και το άλλο τις after sales υπηρεσίες για τα μοντέλα της BMW και της MINI με ημερομηνία ταξινόμησης έως 31/12/2012.

Για όλα τα μοντέλα της ΜΙΝΙ, η ΜΙΝΙ Financial Services αναβάθμισε το πρόγραμμα 3asyΜΙΝΙ, προσφέροντας ένα νέο πακέτο χρηματοδότησης, ασφάλισης και εγγύησης, το 3 asy ΜΙΝΙ Plus.Το 3asyΜΙΝΙ Plus περιλαμβάνει χρηματοδότηση με προνομιακό σταθερό επιτόκιο 5,4% από 20% προκαταβολή και διάρκεια χρηματοδότησης 12, 24, 36 ή 48 μήνες και με τις επιλογές ανταλλαγής, απόκτησης ή επιστροφής με την τελευταία μεγάλη δόση. Με χρηματοδοτούμενη ασφάλιση οχήματος, σταθερό προκαθορισμένο ποσό ασφάλισης για όλη τη διάρκεια του δανείου και ένα χρόνο δωρεάν Επέκταση Εργοστασιακής Εγγύησης, η απόκτηση ενός νέου ΜΙΝΙ γίνεται πιο εύκολη και ξένοιαστη από ποτέ. Η Επέκταση Εργοστασιακής Εγγύησης ΜΙΝΙ ισχύει για ένα χρόνο επιπλέον της διετούς εργοστασιακής εγγύησης ή έως τη συμπλήρωση 50.000 χλμ. του αυτοκινήτου.

A0128426

Τα προγράμματα BMW Value Service Plus και MINI Value Service Plus αφορούν τους κατόχους BMW και ΜΙΝΙ με ημερομηνία ταξινόμησης έως 31/12/2012 και προσφέρουν εκπτώσεις στα ανταλλακτικά και την εργασία που αυξάνονται όσο αυξάνεται η ηλικία του αυτοκινήτου. Παράλληλα, προσφέρονται επιπλέον εκπτώσεις στους κατόχους που έχουν πραγματοποιήσει εργασίες εντός του τελευταίου 18μήνου στον ίδιο Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή και διαθέτουν την κάρτα BMW Value Service Plus ή ΜΙΝΙ Value Service Plus του συγκεκριμένου Εξουσιοδοτημένου Επισκευαστή από προηγούμενη επίσκεψή τους.

Η διαδικασία είναι απλή: Με την επίσκεψή του στο συνεργείο ο πελάτης λαμβάνει μία κάρτα BMW Value Service Plus ή MINI Value Service Plus με έναν μοναδικό αριθμό στην μπροστινή της όψη. Με αυτή την κάρτα μπορεί να ανατρέχει στην επίσημη σελίδα www.bmw.gr/valueserviceplus ή www.MINI.com.gr/valueserviceplus και εισάγοντας τον αριθμό της κάρτας να ενημερώνεται για την έκπτωση που δικαιούται. Επιπλέον, σε περίπτωση που δεν έχει ακόμη στην κατοχή του κάρτα, μπορεί να ενημερωθεί για τη βασική έκπτωση που του αναλογεί πραγματοποιώντας αναζήτηση με τον αριθμό πλαισίου του αυτοκινήτου του (πληκτρολογώντας τα 7 τελευταία ψηφία).

Τα προγράμματα BMW Value Service Plus και MINI Value Service Plus ισχύoυν για όλα τα ανταλλακτικά και αξεσουάρ που τοποθετούνται στο αυτοκίνητο. Εξαιρούνται τα πακέτα συντήρησης του προγράμματος Value Service, τα ελαστικά, τα είδη Lifestyle και τα είδη που προσφέρονται σε ειδική τιμή.

[learn_more caption=”Δελτίο Τύπου”]

Προγράμματα BMW & MINI Value Service Plus από το BMW Group Hellas.

Κηφισιά. Στόχος των BMW και ΜΙΝΙ Service είναι η ικανοποίηση των κατόχων των μαρκών BMW και ΜΙΝΙ, παρέχοντας υψηλό επίπεδο υπηρεσιών και ευρεία γκάμα προϊόντων σε άκρως ανταγωνιστικές τιμές.

Τα προγράμματα BMW Value Service Plus και MINI Value Service Plus προσφέρουν μοναδικά προνόμια σε όλους τους κατόχους BMW και ΜΙΝΙ με ημερομηνία ταξινόμησης έως 31/12/2012. Πιο συγκεκριμένα, προσφέρονται εκπτώσεις στα ανταλλακτικά και την εργασία που αυξάνονται όσο αυξάνεται η ηλικία του αυτοκινήτου. Παράλληλα, προσφέρονται επιπλέον εκπτώσεις στους κατόχους που έχουν πραγματοποιήσει εργασίες εντός του τελευταίου 18μήνου στον ίδιο Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή και διαθέτουν την κάρτα BMW Value Service Plus ή ΜΙΝΙ Value Service Plus του συγκεκριμένου Εξουσιοδοτημένου Επισκευαστή από προηγούμενη επίσκεψή τους.

Η διαδικασία είναι απλή: Με την επίσκεψή του στο συνεργείο ο πελάτης λαμβάνει μία κάρτα BMW Value Service Plus ή MINI Value Service Plus με έναν μοναδικό αριθμό στην μπροστινή της όψη. Με αυτή την κάρτα μπορεί να ανατρέχει στην επίσημη σελίδα www.bmw.gr/valueserviceplusή www.MINI.com.gr/valueserviceplus και εισάγοντας τον αριθμό της κάρτας να ενημερώνεται για την έκπτωση που δικαιούται. Επιπλέον, σε περίπτωση που δεν έχει ακόμη στην κατοχή του κάρτα, μπορεί να ενημερωθεί για τη βασική έκπτωση που του αναλογεί πραγματοποιώντας αναζήτηση με τον αριθμό πλαισίου του αυτοκινήτου του (πληκτρολογώντας τα 7 τελευταία ψηφία).

Τα προγράμματα BMW Value Service Plus και MINI Value Service Plus ισχύoυν για όλα τα ανταλλακτικά και αξεσουάρ που τοποθετούνται στο αυτοκίνητο. Εξαιρούνται τα πακέτα συντήρησης του προγράμματος Value Service, τα ελαστικά, τα είδη Lifestyle και τα είδη που προσφέρονται σε ειδική τιμή.

Νέο προνομιακό πρόγραμμα 3asyMINI Plus.

Κηφισιά. Για όλα τα μοντέλα ΜΙΝΙ, η ΜΙΝΙ Financial Services αναβάθμισε το πρόγραμμα 3asyΜΙΝΙ, προσφέροντας ένα μοναδικό πακέτο χρηματοδότησης, ασφάλισης και εγγύησης- το 3 asy ΜΙΝΙ Plus.Το 3asyΜΙΝΙ Plus συνδυάζει σε μία μηνιαία δόση όλες τις προνομιακές υπηρεσίες για να απολαμβάνετε ξένοιαστα όλες σας τις εξορμήσεις.

Το νέο πρόγραμμα περιλαμβάνει χρηματοδότηση με προνομιακό σταθερό επιτόκιο 5,4%* από 20% προκαταβολή και διάρκεια χρηματοδότησης 12, 24, 36 ή 48 μήνες και με τις επιλογές ανταλλαγής, απόκτησης ή επιστροφής με την τελευταία μεγάλη δόση. Με χρηματοδοτούμενη ασφάλιση οχήματος, σταθερό προκαθορισμένο ποσό ασφάλισης για όλη τη διάρκεια του δανείου και ένα χρόνο δωρεάν Επέκταση Εργοστασιακής Εγγύησης**, η απόκτηση ενός νέου ΜΙΝΙ γίνεται πιο εύκολη και ξένοιαστη από ποτέ.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Δίκτυο Επίσημων Εμπόρων ΜΙΝΙ.

* Ετήσιο ονομαστικό επιτόκιο (πλέον εισφοράς 0,6% του Ν. 128/1975).

**Η Επέκταση Εργοστασιακής Εγγύησης ΜΙΝΙ ισχύει για ένα χρόνο επιπλέον της διετούς εργοστασιακής εγγύησης ή έως τη συμπλήρωση 50.000 χλμ. του αυτοκινήτου. Μέσω της Επέκτασης Εργοστασιακής Εγγύησης ΜΙΝΙ, το ΜΙΝΙ σας θα επισκευάζεται από άρτια καταρτισμένους τεχνικούς, οι οποίοι σας εξασφαλίζουν τη μέγιστη ασφάλεια, μέσω της εγγυημένης χρήσης Γνήσιων Ανταλλακτικών ΜΙΝΙ.

[/learn_more]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Στην Ελλάδα το Xiaomi SU7 μέχρι το 2027

Το Xiaomi SU7 θα έρθει στην Ελλάδα μέχρι το 2027. Αυτό ανακοίνωσε η αντιπρόεδρος του Ομίλου Quest, Ευτυχία Κουτσουρέλη στο περιθώριο του 9ου Οικονομικού...

Μεγαλύτερη και πιο αεροδυναμική η νέα BMW X3

Η BMW έδωσε στη δημοσιότητα μια σειρά από καμουφλαρισμένες φωτογραφίες της νέας, τέταρτης γενιάς, της X3, που αναμένεται να παρουσιαστεί εντός του 2024. Η...