Δεν είναι καλή ιδέα να χάσεις τον έλεγχο ενός αυτοκινήτου NASCAR

Σχετικά άρθρα

NASCAR Big Crash

Τα ατυχήματα δεν είναι πουθενά καλοδεχούμενα. Είναι ο μεγάλος εχθρός ενός οδηγού ακόμα και μέσα στην πίστα, ωστόσο υπάρχουν φορές που το να χάσεις κάποιος τον έλεγχο ενός αγωνιστικού, έχει σαν αποτέλεσμα να βγάλει εκτός αγώνα όχι μόνο τον εαυτό σου, αλλά και αρκετούς ακόμα συναθλητές του.

Το NASCAR είναι μια κατηγορία του μηχανοκίνητου αθλητισμού που απευθύνεται κατά κύριο λόγο στους Αμερικανούς, καθώς εμείς αδυνατούμε να βρούμε ενδιαφέρον σε αυτό που κάνουν. Έλα, όμως, που υπάρχουν περιπτώσεις που το NASCAR αξίζει την προσοχή μας.

Στον χθεσινό αγώνα, στο Talladega Superspeedway, συνέβη ένα ατύχημα που θα θυμούνται πολλοί οδηγοί: στον 46ο γύρο, ο οδηγός με το νούμερο 6, Trevor Bayne, έχασε τον έλεγχο εξαιτίας της αεροδυναμικής που επηρεάστηκε από το Chevrolet με το νούμερο 41. Με τέτοιες ταχύτητες, η επαφή με τον τοίχο δεν προκαλεί έκπληξη, αλλά χαμό!

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υποχώρησαν κατά 5,2% οι πωλήσεις νέων αυτοκινήτων στην Ευρώπη τον Μάρτιο

Μειωμένες κατά 5,2% ήταν οι πωλήσεις νέων επιβατικών αυτοκινήτων στην ΕΕ τον Μάρτιο. Συγκεκριμένα πουλήθηκαν 1.031.875 νέα αυτοκίνητα έναντι 1.089.017 τον Μάρτιο του 2022,...