Η McLaren δεν θα πάει πιο κάτω από την 540C

Σχετικά άρθρα

1-540c-front-three-quarters

Είναι λίγο περίεργο να λες ότι σαν εταιρία δεν πρόκειται να λανσάρεις ένα αυτοκίνητο κάτω από τα €175.000 αλλά όταν σε λένε McLaren και μόλις έχεις λανσάρει την 540C, τότε όλα βγάζουν νόημα. Όπως και να έχει, αυτό δήλωσε ο υπεύθυνος επικοινωνίας της φίρμας, Bruce Wayne –βάλε το δικό σου αστείο για τον Batman.

Ο Bruce είπε ότι η τεχνολογία ανθρακονημάτων της McLaren δεν μπορεί να εφαρμοστεί σε χαμηλότερη τιμή και ότι η McLaren είναι πλέον επικερδής και δεν σκοπεύουν να το ρισκάρουν αυτό. Το να δημιουργήσεις μία οικονομία κλίμακας που θα σου επιτρέψει να λανσάρεις ένα “φθηνό” μοντέλο είναι κάτι πέρα από τις δυνατότητες της Αγγλικής φίρμας που ούτως ή άλλως, δεν θέλει να γίνει “mass-market” μάρκα γιατί κάτι τέτοιο, θα της κόστιζε την αποκλειστικότητα που έχουν τα μοντέλα της.

Η McLaren παρέδωσε 1.400 περίπου οχήματα το 2013 ενώ το Technology Center της, έχει δυνατότητα να παράγει περίπου 4.000 οχήματα σε ετήσια βάση. Ο Bruce είπε ότι η εταιρία αναμένεται να πιάσει αυτό το νούμερο με τη Sport Series της και ότι δεν σκοπεύει να αυξήσει τις δυνατότητες παραγωγής της με μία επέκταση στο Woking ή την κατασκευή ενός νέου εργοστασίου.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Μια street-legal McLaren Senna GTR στους δρόμους του Λονδίνου

Πριν 5 χρόνια η McLaren παρουσίασε την Senna GTR, ήτοι την έκδοση του μοντέλου που μπορεί να κινηθεί αποκλειστικά εντός πίστας. Η βρετανική εταιρία έβγαλε...