Spy Photos: Ακαμουφλάριστη Mercedes A-Class facelift σε νέο χρώμα

Σχετικά άρθρα

2016-Mercedes-Benz-A-Class-1

Τον Σεπτέμβριο περιμένουμε να παρουσιαστεί επίσημα η ανανεωμένη Mercedes-Benz A-Class –στην έκθεση της Φρανκφούρτης- αλλά αρκετούς μήνες νωρίτερα και με bonus το νέο χρώμα, την βλέπουμε ακαμουφλάριστη χάρη στην φωτογραφία του Mercedes-Fans.de.

Στην φωτογραφία αυτή, φαίνονται ξεκάθαρα πλέον οι αλλαγές στην γρίλια, τον προφυλακτήρα και τα εμπρός φωτιστικά σώματα ενώ πίσω, περιμένουμε σύμφωνα με αυτά που γνωρίζουμε μέχρι τώρα επίσης νέα φωτιστικά σώματα καθώς και νέες απολήξεις εξατμίσεων. Όσον αφορά στο εσωτερικό δε, εκεί περιμένουμε την A-Class να ακολουθήσει τα χνάρια της B-Class και να εξοπλιστεί με νέο τιμόνι, νέο σύστημα infotainment, νέα διακοσμητικά και αναβαθμισμένα συστήματα ασφαλείας.

Τέλος, να αναφέρουμε ότι σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι παραγγελίες για την A-Class facelift θα ξεκινήσουν ήδη από τον ερχόμενο Ιούλιο… κάποιους μήνες πριν παρουσιαστεί επίσημα το αυτοκίνητο!

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Μεγαλύτερη και πιο αεροδυναμική η νέα BMW X3

Η BMW έδωσε στη δημοσιότητα μια σειρά από καμουφλαρισμένες φωτογραφίες της νέας, τέταρτης γενιάς, της X3, που αναμένεται να παρουσιαστεί εντός του 2024. Η...

Η Mercedes EQS χάνει το 48% της αξίας της μέσα σε μόλις 12 μήνες

Με την ανοιξιάτικη περίοδο αγοράς αυτοκινήτων να ξεκινά μόλις στις ΗΠΑ, το iSeeCars δημοσίευσε μια ακόμη έρευνα στην οποία βλέπουμε ποια αυτοκίνητα χάνουν περισσότερο...