Ο Alonso αρνήθηκε συμβόλαιο της Ferrari μέχρι το 2019

Σχετικά άρθρα

Fernando Alonso

Η τελευταία ομάδα της καριέρας του έλεγε ο Fernando Alonso πως θα είναι η Ferrari, ωστόσο τα δεδομένα άλλαξαν και ο Ισπανός επέλεξε να επιστρέψει στη McLaren, μία κίνηση που για την ώρα δείχνει λανθασμένη, καθώς η Scuderia είναι φανερά βελτιωμένη σε σχέση με πέρυσι και η Macca την ίδια ώρα αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα.

Το τι ακριβώς συνέβη μέχρι ο Ferni ν’ αποφασίσει ότι αποχωρεί από το Maranello δεν μπορούμε να το γνωρίζουμε, ενώ τα λόγια του Luca di Montezemolo ίσως βάζουν κάποιους σε σκέψη. Ο πρώην Πρόεδρος της Ferrari ισχυρίστηκε ότι ο 33χρονος ήταν κακόκεφος και σκοτεινός την περασμένη σεζόν, αλλά ο Alonso έρχεται ν’ απαντήσει με άμεσο τρόπο, καθώς δηλώνει ότι η ιταλική ομάδα του είχε προσφέρει συμβόλαιο μέχρι και το 2019.

Νομίζω ότι αυτό που λέει είναι φυσιολογικό. Σε βλέπουν χαρούμενο κι ευτυχισμένο και ίσως είναι δύσκολο να δεχτούν τις αποφάσεις που πήρα πέρυσι. Ιδιαίτερα επειδή είχα προσφορά να μείνω στη Ferrari μέχρι και το 2019. Ήταν δύσκολο που είπα όχι.

Αν μπορούσα να υπογράψω τώρα ότι, σε 4 χρόνια, θα κερδίσω (το πρωτάθλημα), θα το έκανα, αλλά δεν υπάρχει καμία εγγύηση γι’ αυτό. Ποτέ δεν είχα καμία ξεκάθαρη προσδοκία. Είναι αλήθεια ότι οι δυσκολίες είναι λίγο μεγαλύτερες απ’ ό,τι όλοι στην ομάδα περίμεναν να είναι. Όμως, την ίδια ώρα, η βελτίωση είναι μεγαλύτερη από αυτή που περιμέναμε.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...