Άνδρας δείχνει… έμπρακτα τον έρωτά του προς την Porsche Boxster!

Σχετικά άρθρα

Porsche Boxster

Τα αυτοκίνητα είναι για πολλούς από εμάς τους άνδρες μία από τις πιο λατρεμένες εφευρέσεις στην ιστορία της ανθρωπότητας. Όχι, δεν τα βλέπουμε ως απλά οχήματα μεταφοράς και τα αισθήματά μας προς το δικό μας αυτοκίνητο σπανίως χαρακτηρίζονται από κυνικότητα.

Η υπερβολή, όμως, είναι στοιχείο του ανθρώπου, καθώς κάποιοι μάλλον είναι υπερβολικά ερωτευμένοι με συγκεκριμένα αυτοκίνητα· τόσο που το δείχνουν έμπρακτα! Κάμερες ασφαλείας στην Ταϊλάνδη συνέλαβαν έναν άνδρα και δείχνει την πράξη τον έρωτα και την αγάπη του προς την Porsche Boxster, κάνοντας, υποτίθεται, ό,τι θα έκανε μ’ έναν άνθρωπο!

Μάλλον έχει καταλάβει τι εννοώ, αλλά καλό θα ήταν έτσι κι αλλιώς να κοιτάξεις το παρακάτω video. Αν περιμένεις να διαβάσεις το σχόλιό μου, δε θα το κάνω, γιατί περιμένω κι εγώ από εσένα να μου εκφράσεις τις σκέψεις σου στη συνέχεια.

ΠηγήLive Leak

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...

Rezvani Retro RR1. Μια 911 με “σύγχρονη-ρετρό” εμφάνιση

Η νέα δημιουργία της Rezvani είναι το Retro RR1. Πρόκειται για μια 911 (992) που διαθέτει νέο αμάξωμα κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, με ρετρό σχεδίαση...