Στο Silverstone θα δούμε το B-spec μονοθέσιο της Force India. Η Manor ίσως παραμείνει με το ίδιο για το 2015

Σχετικά άρθρα

Motor Racing - Formula One World Championship - Canadian Grand Prix - Race Day - Montreal, Canada

Στα τέλη της περασμένης εβδομάδας, το B-spec μονοθέσιο της Force India πέρασε τα υποχρεωτικά τεστ της FIA. Το νέο σασί απέτυχε οριακά στο πρώτο, όμως, στο δεύτερο τεστ όλα πήγαν σύμφωνα με το σχέδιο της ομάδας. Έτσι, στις δοκιμές που θα διεξαχθούν στο Red Bull Ring, αμέσως μετά το Grand Prix, η Force India θα έχει την ευκαιρία να σετάρει το νέο μονοθέσιο, το οποίο θα κάνει την πρώτη εμφάνιση στον αγώνα του Silverstone.

Από την άλλη, η ομάδα της Manor/Marussia είχε τοποθετήσει στο χρονοδιάγραμμα της την εμφάνιση του νέου της μονοθεσίου μετά την καλοκαιρινή διακοπή, στο Spa. Όμως, χωρίς να αντιμετωπίζει προβλήματα με τον κανονισμό του 107 τοις εκατό, χωρίς πολλούς πόρους και χωρίς να έχει να ανταγωνιστεί κάποιον μέσα στην πίστα, σκέφτεται σοβαρά να παραμείνει με το ίδιο μονοθέσιο μέχρι το τέλος της σεζόν. Αλλά, σύμφωνα με τον Graeme Lowdon, αυτή είναι μια απόφαση που θα την πάρει ο νέος τεχνικός διευθυντής, Bob Bell.

merh-4-886x591

Νομίζω ότι μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα πρέπει να πάρουμε κάποιες αρκετά σημαντικές αποφάσεις. Το τοπίο ξεκαθαρίζει πλέον και θα κάνουμε ό,τι είναι σωστό για την εταιρεία.

Φέρνουμε συνεχώς ανθρώπους στην ομάδα, που θα συνεισφέρουν στη διαδικασία λήψης των αποφάσεων. Και δεν υπάρχει κανένας λόγος να έχεις έναν σκύλο και στη συνέχεια να γαβγίζεις μόνο σου. Έτσι, δεν υπάρχει λόγος να προσλαμβάνεις κόσμο και στη συνέχεια να τους λες, αυτό είναι το τακτικό σχέδιο (για να τρέξουμε το νέο αυτοκίνητο φέτος).

Όλα είναι ανοιχτά, και όποια είναι η σωστή απάντηση, αυτή θα ακολουθήσουμε. Αλλά έχουμε κατά νου ότι ορισμένα από τα άτομα που μπορεί να έχουν σημαντικό αντίκτυπο στην εν λόγω απάντηση, μόλις ήρθαν στην ομάδα.

Τέλος, για το Αυστριακό Grand Prix ο Daniel Ricciardo θα έχει νέο σασί στην RB11. Ο Αυστραλός ήταν πολύ απογοητευμένος από την εμφάνιση στον Καναδά και εντελώς μπερδεμένος με τα προβλήματα που αντιμετώπισε. Η ομάδα πρόσθεσε φτερό για να γιατρέψει κάποια από τα προβλήματα του Ricci, αλλά η κατάσταση με τα ελαστικά έγινε χειρότερη. Έτσι, σε μια τακτική που ακολούθησε και πέρυσι με τον Vettel, η Red Bull θα έχει νέο σασί για τον οδηγό της στον επόμενο αγώνα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...