Pirelli: Ακολουθούμε απλώς τους κανονισμούς και κάνουμε ό,τι μας λένε

Σχετικά άρθρα

GP CANADA F1/2015

Από το 2011, η Pirelli έχει πάρει τα ηνία ως ο αποκλειστικός προμηθευτής ελαστικών στη Formula 1. Η ιταλική εταιρεία έχει βρεθεί αρκετές φορές στη σκιά των επικριτών, καθώς τα ελαστικά αποτέλεσαν μεγάλο θέμα συζήτησης στο παρελθόν, κάτι που συνεχίζει να συμβαίνει και τώρα -σε μικρότερο βαθμό-, ενώ αυτό αφορά το μέλλον, κυρίως για την σεζόν του 2017, καθώς η Michelin έχει την πρόθεση να επιστρέψει στο άθλημα.

Οι Ιταλοί, γνωρίζοντας ότι δεν είναι μόνοι στους παιχνίδι, νιώθουν την πίεση αυτή, έτσι ο Αγωνιστικός Διευθυντής της εταιρείας, Paul Hembery, σπεύδει να ξεκαθαρίσει πως δεν έχει πρόβλημα με τους κανονισμούς που θα ισχύσουν από την μεθεπόμενη σεζόν (το μόνο που ξέρουμε για την ώρα είναι τα φαρδύτερα ελαστικά), καθώς μπορούν να κατασκευάσουν οποιοδήποτε ελαστικό ορίζουν οι κανονισμοί, ακόμα και για ζάντες 20″.

GP SPAGNA F1/2015

Ακολουθούμε τους κανονισμούς και ό,τι μας λένε. Το άθλημα μας έχει ζητήσει να κάνουμε μια σοβαρή δουλειά ως προμηθευτής και συνεργάτης, και το κάναμε. Είναι πολύ απλό. Ένα παράδειγμα θα ήταν οι κατασκευαστές κινητήρων, οι οποίοι λένε «θα έρθουμε στο άθλημα και θα προτείνουμε 5λιτρους V8 κινητήρες» και μετά λένε ότι «θέλουμε turbo 1,6 λίτρων». Η ίδια κατάσταση δεν είναι;

Μπορούμε μόνο ν’ ανταποκρινόμαστε στους κανονισμούς και να προμηθεύουμε με ό,τι ελαστικά μας λένε. Αν θέλετε ελαστικά 20 ιντσών, θα το κάνουμε. Αν θέλετε ελαστικά που να διαρκούν για όλο τον αγώνα, θα το κάνουμε. Πείτε μας τι θέλετε κι εμείς θα το κάνουμε.

ΠηγήSky Sports

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...