Αυτή η γυναίκα αποδεικνύει στην πράξη ότι τα στήθη της λειτουργούν ως αερόσακοι

Σχετικά άρθρα

Sarah Foster

Έχουμε τονίσει πολλές φορές ότι θα πρέπει να παίρνουμε τα σωστά μέτρα για την ασφάλειά μας όταν βρισκόμαστε μέσα στο αυτοκίνητο, όμως τι συμβαίνει όταν είμαστε έξω από αυτό; Δυστυχώς, υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι που δεν οδηγούν με την απαραίτητη προσοχή και σύνεση, επομένως το κακό μπορεί να σου έρθει ακόμα κι αν εσύ δεν έχει κάνει τίποτα λάθος· κυριολεκτικά από εκεί που δεν το περιμένεις. Εκεί, καλό θα είναι να είσαι μια ιδιαίτερα… πληθωρική γυναίκα!

Μπορεί κάπου εδώ να μ’ έχασες, αλλά τα πράγματα είναι απλά κι έχουν να κάνουν με την Sarah Foster. Η 28χρονη, λοιπόν, βρισκόταν στον αυτοκινητόδρομο A1 της Βρετανίας, με την σύντροφό της, Marie, και τα δύο τους παιδιά. Αποφάσισαν να σταματήσουν σ’ έναν διαμορφωμένο για τον σκοπό αυτό χώρο, προκειμένου να ξεκουραστούν λίγο από το ταξίδι τους.

Κι ενώ, λοιπόν, η Sarah κάπνιζε ένα τσιγάρο -κάτι που δεν επικροτώ, αλλά πάμε παρακάτω-, ένα Mini Cooper έφυγε από την πορεία του με 130 χλμ/ώρα. Το αυτοκίνητο, αφού χτύπησε στα προστατευτικά, κατευθύνθηκε προς την γυναίκα, με αποτέλεσμα να τη χτυπήσει, να τη σηκώσει στον αέρα, μέχρι αυτή να καταλήξει με το εμπρός μέρος του σώματός της στο έδαφος. Βασικό ρόλο σε όλο αυτό έπαιξε τα μεγάλα της στήθη -μέγεθος 38JJ- καθώς λειτούργησαν ως αερόσακοι, απορροφώντας κρίσιμο μέρος των δύο συγκρούσεων.

Η 28χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και οι γιατροί δήλωσαν χαρακτηριστικά πως, αν δεν διέθετε τόσο μεγάλο στήθος, θα είχε τραυματιστεί σοβαρά ή ακόμα χειρότερα μπορεί να ήταν και νεκρή. Εντάξει, δεν ήταν μόνο το στήθος, αλλά και η τύχη που τη βοήθησε, ενώ το μόνο που αποκόμισε από το συμβάν ήταν μώλωπες και ένας τραυματισμός στους συνδέσμους του γόνατος.

Α, και για να δεις την ειρωνεία, η Sarah σκεφτόταν πριν από μερικές μέρες να μικρύνει το στήθος της με χειρουργική επέμβαση, διότι είχε πόνους στην πλάτη και τον αυχένα από το μεγάλο βάρος. Μάλλον τώρα θα σκεφτεί πολύ πιο προσεκτικά την κίνηση αυτή…

https://www.youtube.com/watch?v=-mentxRO-Ds

ΠηγήDaily Mail

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Γερμανία: Κόπηκαν οι επιδοτήσεις, μειώθηκαν οι πωλήσεις των ηλεκτρικών

Ο απότομος τερματισμός των κρατικών επιδοτήσεων είχε ως αποτέλεσμα οι πωλήσεις ηλεκτρικών αυτοκινήτων να μειωθούν κατά 14,1% στη Γερμανία το πρώτο τρίμηνο του έτους,...