Η Renault ετοιμάζει ένα crossover μικρότερο του Captur;

Σχετικά άρθρα

BrYkh3gCEAA6yoT

Θα περίμενε κανείς ότι με μήκος 4.1 μέτρα, το Renault Captur δεν δημιουργεί ιδιαίτερο χώρο για να χωρέσει ένα ακόμα, μικρότερο crossover ακριβώς από κάτω του αλλά Γερμανικά μέσα λένε ότι έχουν πληροφορίες για ένα τέτοιο μοντέλο.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Renault δουλεύει πάνω σε ένα crossover με μήκος που δεν θα ξεπερνά τα 3.9 μέτρα. Το μοντέλο αυτό, θα βασίζεται στην Value Up πλατφόρμα και θα κινείται από μικρούς κινητήρες όπως ο 1000άρης με τα 70 άλογα από το Twingo και ένας 1500άρης turbodiesel με 75-110 άλογα. Το δημοσίευμα, αναφέρει μάλιστα πως η γκάμα του λιλιπούτειου crossover θα περιλαμβάνει και μία καυτή έκδοση με 200 περίπου άλογα η οποία όμως θα παρουσιαστεί αργότερα.

Σύμφωνα με τους Γερμανούς, η Renault θέλει να λανσάρει το μοντέλο προς τα τέλη του 2017 με τιμή που θα ξεκινά από τις €16.000.

ΠηγήAutobild.de

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Επίσημο: Renault Captur facelift

Την ανανεωμένη έκδοση του Captur παρουσίασε σήμερα η Renault, μιας και το μοντέλο μετά από 4,5 χρόνια που βρίσκεται στην αγορά χρειαζόταν μια ανανέωση...

Τέλος εποχής για το Renault Zoe. Νέο Clio το 2026

H Renault σταμάτησε επίσημα την παραγωγή του Zoe στις 30 Μαρτίου 2024 (αν και στην πραγματικότητα σταμάτησε πολύ πριν από τα Χριστούγεννα), με περίπου...