Ο Verstappen θεωρεί ότι θα μπορούσε να είναι το ίδιο γρήγορος με τους Hamilton και Rosberg

Σχετικά άρθρα

Max Verstappen

Από πολύ μικρός μπήκε στα βαθιά ο Max Verstappen, καθώς έγινε επίσημος οδηγός Formula 1 προτού συμπληρώσει τα 18 του χρόνια. Ο μικρός δεν τα πηγαίνει άσχημα, αν και έχουν υπάρξει σημάδια της απειρίας του, με την ταχύτητά του να είναι σε ικανοποιητικά επίπεδα, ενώ βρίσκεται κατά μία θέση κι έναν βαθμό πιο ψηλά στη βαθμολογία από τον team-mate του, Carlos Sainz.

Ξέρουμε όλοι μας ότι, σε τέτοιες ηλικίες, τα μυαλά μπορούν εύκολα να… πάρουν αέρα και το ερώτημα είναι αν όντως συνέβη ή έχει αρχίσει να συμβαίνει στην περίπτωση του Verstappen. Εντάξει, μπορεί να οδηγεί τα ταχύτερα οχήματα στον κόσμο, αλλά το να λες ότι θα μπορούσες να είσαι το ίδιο γρήγορος με ονόματα όπως ο Lewis Hamilton ή ο Nico Rosberg, δεν είναι ότι πιο σώφρον στα 17 σου.

Σίγουρα! Είναι 100% σίγουρο. Αν είχα μια τέτοια ευκαιρία, δε νομίζω ότι θα είχα πρόβλημα να το κάνω.

Ας αφήσουμε την… αλαζονική -κατά τη γνώμη μου- αυτή δήλωση κι ας περάσουμε παρακάτω. Ο Helmut Marko έχει πει πως ο μικρός θα συνεχίσει να οδηγεί για λογαριασμό της Toro Rosso και το 2016, ωστόσο ο ίδιος δε θέλει για την ώρα να δηλώνει τόσο βέβαιος.

Δεν ξέρω. Αν έχουν κι άλλες ευκαιρίες, φυσικά και θα το σκεφτώ. Αυτή τη στιγμή είμαι χαρούμενος εδώ που είμαι. Δεν ξέρω για την επόμενη σεζόν. Έχω συμβόλαιο με τη Red Bull, αλλά είναι δύσκολο να προβλέψω τι θα γίνει.

Verstappen Crash

Κάτι που έχει στιγματίσει τη φετινή σεζόν του Ολλανδού είναι το ατύχημα με τον Romain Grosjean στο Μονακό. Γράφτηκαν και ακούστηκαν κάποιες επικρίσεις γι’ αυτό, ωστόσο ο Verstappen προσπαθεί να μην επηρεάζεται από τη γνώμη του κόσμου, ενώ τονίζει πως το ατύχημα μπορεί τελικά να του έκανε καλό.

Οι άλλοι οδηγοί, τα ΜΜΕ και όλοι οι άλλοι μπορούν να λένε ό,τι θέλουν για ‘μένα. Φυσικά, έχω μια εξαιρετική υποστήριξη από την ομάδα, κάτι ου είναι πολύ σημαντικό. Αλλά, τελικά, πρέπει να πιστέψεις περισσότερο στον εαυτό σου και να  μη σ’ ενδιαφέρει τι λένε για ‘σένα.

Μετά από το ατύχημα, κατάλαβα περισσότερα για το μονοθέσιο και τη Formula 1. Κατάλαβα, για παράδειγμα, ότι το μονοθέσιο είναι πραγματικά ασφαλές και μπορείς να δίνεις τα πάντα. Μετά από το Μονακό, υπήρξε ένα άλμα στην απόδοσή μου, διότι μπορούσε ν’ αλλάξω την αντίληψή μου για το όριο.

ΠηγήGlobo

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα