Η Koenigsegg σκέφτεται να δημιουργήσει πιο προσιτά αυτοκίνητα

Σχετικά άρθρα

Koenigsegg regera

O Christian von Koenigsegg μας έχει μαγέψει με τις δημιουργίες του. Ο Σουηδός δημιουργεί τα υπέρτατα hypercar του σήμερα, αλλά και του μέλλοντος και φαίνεται πως αναζητά τρόπους ώστε να προσφέρει αυτοκίνητα του και στους ανθρώπους που δεν έχουν εκατομμύρια στους τραπεζικούς λογαριασμούς τους.

Πως θα το κάνει αυτό; Σε πρόσφατη συνέντευξή του αποκάλυψε πως η τεχνολογία των Agera RS, One:1 και Regera θα μπορούσε με κάποιον τρόπο να περάσει και σε “πιο φυσιολογικά” αυτοκίνητα που κατά πάσα πιθανότητα, θα είναι μέρος ενός νεοσύστατου εμπορικού σήματος της Koenigsegg. Ένα υπο-brand δηλαδή, για το οποίο ο von Koenigsegg είναι ανοικτός στο να συνεργαστεί με άλλες αυτοκινητοβιομηχανίες ώστε να περάσουν τα μοντέλα αυτά στη παραγωγή.

Για την ώρα, είναι πολύ νωρίς ώστε να ανακοινώσει με σιγουριά πως κάτι τέτοιο θα γίνει με βεβαιότητα, αλλά συμπλήρωσε πως εργάζονται πάνω σε ένα τετράθυρο μοντέλο που θα βγει στην αγορά μέσα στα επόμενα πέντε χρόνο, ενώ απέκλεισε το ενδεχόμενο να κατασκευάσει ένα μικρότερο μοντέλο που θα τεθεί απέναντι από τα μοντέλα της κατηγορίας της Porsche 911.

Τέλος, ο Christian von Koenigsegg, είπε πως παρόλο που η εταιρία του έχει αγκαλιάσει την υβριδική τεχνολογία, πιστεύει ακράδαντα πως υπάρχουν ακόμη πολλά ανεξερεύνητα πράγματα στους κινητήρες εσωτερικής καύσης, που ενισχυόμενοι από δυνατούς ηλεκτροκινητήρες και ελαφριές μπαταρίες, θα επιτρέψουν στην Σουηδική εταιρία να κατασκευάσει high-end supercars.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αυτή είναι η πρώτη Koenigsegg Jesko Absolut

Έχουν περάσει 4 χρόνια από την ημέρα που η Koenigsegg παρουσίασε την Jesko Absolut στην έκθεση της Γενεύης τον Μάρτιο του 2020 και σήμερα...

Επική Koenigsegg Jesko με άβαφο carbon σώμα και χρυσά μέρη 24 καρατίων

Ένας από τους 125 ανθρώπους που θα προσθέσουν στη συλλογή τους μια Koenigsegg Jesko την έχει επιλέξει σε έναν επικό συνδυασμό. Συγκεκριμένα έχει διαλέξει...
Autoblog.gr