Διαφορετικά τα αισθήματα των Hamilton και Rosberg για την W06

Σχετικά άρθρα

Mercedes AMG

Την κυριαρχία της δείχνει σε ακόμα μία πίστα η Mercedes. Αν κι έχουμε τονίσει πως οι ελεύθερες δοκιμές δεν είναι ό,τι καλύτερο για εξαγωγή συμπερασμάτων, η ανταγωνιστικότητα της W06 φάνηκε σήμερα, και είναι ξανά το ταχύτερο μονοθέσιο, τουλάχιστον στον έναν γύρο. Ο Lewis Hamilton ήταν με διαφορά ο ταχύτερος οδηγός σήμερα, ενώ ο Nico Rosberg από την άλλη δεν έδειξε την ταχύτητα που θα περιμέναμε.

Μπορεί απλώς ο Γερμανός να μην ήθελε να πιέσει και να δείξει τη δυναμική του, όμως, σύμφωνα με τον ίδιο, αυτό που ευθύνεται είναι η κακή συμπεριφορά της W06, αφού δεν κατάφερε να βρει τις ιδανικές ρυθμίσεις για να μπορέσει να τη δαμάσει.

Nico Rosberg

Σήμερα, ήταν μια δύσκολη ημέρα για ‘μένα. Ποτέ δεν βρήκα τη σωστή ισορροπία, πήγαινα από την υπερστροφή στην υποστροφή. Ο ρυθμός στις μεγάλες αποστάσεις ήταν καλός, έτσι μπορούμε να χτίσουμε πάνω σε αυτό. Αλλά, σίγουρα έχουμε δουλειά, για να βελτιώσουμε το set-up πριν από το πρωί αύριο και να κάνω κάποιες δοκιμές για τις κατατακτήριες κατά τη διάρκεια του FP3.

Lewis Hamilton

Από την άλλη, ικανοποίηση επικρατεί στον Hamilton, όπως ο Βρετανός άφησε να εννοηθεί και από τον ρυθμό του σήμερα. Ο 30χρονος δεν αντιμετώπισε προβλήματα με την συμπεριφορά του μονοθεσίου του, αλλά λέει πως οι χαμηλότερες θερμοκρασίες τις Κυριακής θα επηρεάσουν ως ένα βαθμό την ισορροπία.

Ήταν πραγματικά καλά για ‘μένα σήμερα. Άρχισα να σκέφτομαι μήπως είναι η αγαπημένη μου πίστα. Είναι μια πραγματική πρόκληση να κάνεις έναν καλό γύρο σε αυτές τις συνθήκες και νομίζω ότι θα είναι λίγο δύσκολο για όλους. Θα είναι λίγο πιο δροσερές οι συνθήκες την Κυριακή, κάτι που θα κάνει τον αγώνα πιο εύκολο σωματικά, αλλά προφανώς θ’ αλλάξει και λίγο την ισορροπία, έτσι θα είναι ενδιαφέρον. Το μονοθέσιο είναι δυνατό εδώ και είμαι χαρούμενος μέχρι στιγμής.

ΠηγήMercedes AMG

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Μαϊάμι 2024, FP1: Ταχύτερες οι Red Bull, ο Verstappen στην κορυφή

Ο Max Verstappen σημείωσε τον ταχύτερο χρόνο στη μοναδική περίοδο ελεύθερων δοκιμών του τριημέρου, καθώς στο GP του Μαϊάμι θα έχουμε τον δεύτερο συνεχόμενο...