Ανεξήγητη η διαφορά για τον Rosberg

Σχετικά άρθρα

Nico Rosberg

Μία από τις χειρότερες φετινές του εμφανίσεις πραγματοποίησε ο Nico Rosberg στις σημερινές κατατακτήριες. Ο οδηγός της Mercedes είχε από χθες παράπονα για τη συμπεριφορά του μονοθεσίου του και φαίνεται πως αυτά δεν λύθηκαν στον βαθμό που θα έπρεπε, διότι η διαφορά του από τον Lewis Hamilton ήταν 575 χιλιοστά, η οποία είναι μεγάλη όταν έχεις το ίδιο μονοθέσιο και μάλιστα σε μία μικρή πίστα όπως είναι το Hungaroring.

Ο ίδιος δεν γνωρίζει τι είναι ακριβώς αυτό που ευθύνεται για την διαφορά αυτή και ξέρει καλά ότι, με τα προσπεράσματα να είναι δύσκολα στην ουγγρική πίστα, θα πρέπει να έχει την καλύτερη δυνατή στρατηγική για τον αγώνα, ώστε να μπορεί να ελπίζει στη νίκη, αν έχει τον ρυθμό.

Οι κατατακτήριες πήγαν σύμφωνα με το σχέδιο, απλά εγώ δεν βρήκα τον ρυθμό. Είχα από την αρχή του 3ημέρου σκαμπανεβάσματα και δεν μπορώ να εξηγήσω τον λόγο. Πήγαινα παντού στις κατατακτήριες. Δεν ήμουν χαρούμενος και δεν μπορώ να το εξηγήσω. Υπήρχε μια αστάθεια που δεν μπορώ να εξηγήσω.

Δε νομίζω ότι έκανα διαχείριση των ελαστικών μου, όχι σε αυτό το σημείο. Αλλά, ας δούμε, είμαι λίγο αβέβαιος. Η στρατηγική θα μας δώσει μερικές ευκαιρίες, ας το δούμε. Θα το συζητήσουμε αύριο αυτό, όταν και μιλάμε για τη στρατηγική. Η ισορροπία μου για τον αγώνα δεν είναι έτσι όπως θα ήθελα, αλλά έτσι είναι τα πράγματα.

ΠηγήESPN

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Lewis Hamilton: Δεν έχω ξεκινήσει χειρότερα στη καριέρα μου στην F1

Έχουν διεξαχθεί ήδη τρία Grand Prix στη φετινή σεζόν και ο Lewis Hamilton είναι μόλις 10ος στη βαθμολογία του πρωταθλήματος των οδηγών, έχοντας συγκεντρώσει...

O Horner αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο ο Carlos Sainz να πάει στη Red Bull

Ο Carlos Sainz είναι ο μόνος πιλότος που έχει καταφέρει να νικήσει την Red Bull πέρυσι και φέτος και ο Ισπανός δεν έχει εξασφαλίσει...
Autoblog.gr