Allison: Έχουμε πολλά περισσότερα που πρέπει να κάνουμε

Σχετικά άρθρα

GP UNGHERIA F1/2015

Μεγάλη ικανοποίηση επικρατεί στο στρατόπεδο της Ferrari για τη μεγάλη νίκη στον χθεσινό αγώνα. Η ιταλική ομάδα επέστρεψε μετά από την Μαλαισία στις νίκες με αρκετά εμφατικό τρόπο, ενώ είχε την ταχύτητα να σημειώσει το «1-2», ωστόσο η αξιοπιστία και το πρόβλημα στην MGU-K είχαν διαφορετική άποψη, αφού οδήγησαν Kimi Raikkonen στο box της Scuderia.

Μάλιστα, η νίκη ήρθε ως απάντηση, διότι πολλοί είχαν αρχίσει ν’ αμφισβητούν την ομάδα του Maranello για τον ρυθμό εξέλιξης και την ανταγωνιστικότητα της SF15-T. Ο James Allison φυσικά και είναι πολύ ικανοποιημένος από την ανταγωνιστικότητα του μονοθεσίου του στο Hungaroring, όμως ο Τεχνικός Διευθυντής της Ferrari επισημαίνει πως πρέπει να κάνουν ακόμα πάρα πολλά για να δημιουργήσουν ένα μονοθέσιο που θα μπορεί να επαναλάβει τη χθεσινή εμφάνιση σε πολλές πίστες.

Είμαι απολύτως χαρούμενος με τη νίκη και με όλη τη σεζόν. Νομίζω ότι μπορούμε να είμαστε χαρούμενοι για τη βελτίωση από την περασμένη σεζόν, αλλά υπάρχουν πάρα πολλά ακόμα που πρέπει να κάνουμε ως ομάδα προτού δείξουμε ότι είμαστε η Ferrari που όλοι μπορούν να είναι υπερήφανοι.

Έχουμε πει ότι το μονοθέσιό μας δεν είναι αρκετά καλό σε όλες της πίστες του πρωταθλήματος φέτος. Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να γινόμαστε όλο και πιο ανταγωνιστικοί αγώνα με τον αγώνα, αλλά θα πρέπει να είμαστε ρεαλιστές για τη δουλειά μας.

GP UNGHERIA F1/2015

Ο Βρετανός παραδέχτηκε ότι η εμφάνιση σε Καναδά, Αυστρία και Βρετανία δεν ήταν αυτή που θα έπρεπε ή θα μπορούσε, ενώ παράλληλα ο 47χρονος συγκρίνει τη νίκη της Ουγγαρίας με τη Μαλαισία.

Νομίζω ότι οι τρεις τελευταίοι αγώνες ήταν κακοί για την ομάδα μας. Δεν αξιοποιήσαμε τις ευκαιρίες που είχαμε. Αυτό ήταν περισσότερο απ’ ό,τι ελπίζαμε για μια επιστροφή το Σαββατοκύριακο, με μια ώθηση από τα μονοθέσια που αντιμετώπισαν προβλήματα.

Σε σχέση με τη Μαλαισία, είχαμε την το ίδιο καλό ξεκίνημα και έναν ελεύθερο δρόμο στην αρχή, κάτι που είναι σημαντικό για όλο τον αγώνα. Μία ακόμα ομοιότητα είναι ότι ο ταχύτερος ανταγωνιστής σου, ο Hamilton, δεν ήταν εκεί, επειδή είχε τις δικές του δυσκολίες. Αλλά, η καλύτερη ομοιότητα είναι ότι και στους δύο αγώνες το μονοθέσιο είχε καλό ρυθμό, έτσι μπορείς να κάνεις καλά πράγματα.

ΠηγήESPN

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...