8947520331043734799

Η 19η του Αυγούστου πλησιάζει και σε περίπτωση που ξέχασες τι θα συμβεί εκείνη την ημέρα –γιατί προφανώς η Mercedes πιστεύει πως η μνήμη σου δεν ξεπερνά τα 30 δευτερόλεπτα-, η Mercedes έρχεται να στο υπενθυμίσει με ένα ακόμα teaser. Ναι, 19 Αυγούστου θα παρουσιαστεί η C63 AMG Coupe ενώ το επίσημο ντεμπούτο του μοντέλου, θα γίνει τον Σεπτέμβριο, στην έκθεση της Φρανκφούρτης.

Αν μη τι άλλου, η Γερμανική φίρμα μας έδωσε για πρώτη φορά μία ξεκάθαρη εικόνα του πίσω μέρους του αυτοκινήτου. Και όταν λέω ξεκάθαρη, εννοώ καμουφλαρισμένη… Όπως και να έχει, φαίνεται ότι το πίσω μέρος δεν θα είναι απλά μία σμίκρυνση του αντίστοιχου μέρους της S-Class Coupe. Φυσικά περιμένουμε να είναι παρόμοιο, αλλά ακόμα και με το καμουφλάζ, φαίνεται ότι η C-Class Coupe θα έχει κάποια στοιχεία που θα κάνουν την διαφορά.

Κατά τα άλλα, μηχανικά δηλαδή, δεν έγινε τίποτε περισσότερο γνωστό. Το μοντέλο, θα κινείται από τον ίδιο twin-turbo V8 κινητήρα με χωρητικότητα 4 λίτρων που θα αποδίδει 470 άλογα και 650 Nm ροπής στην “απλή” έκδοση και 510 άλογα με 700 Nm ροπής στην “S”. Το αυτοκίνητο θα πατάει σε ζάντες ελαφρού κράματος 19 ιντσών με φαρδύτερα από την sedan ελαστικά στον εμπρός άξονα, που θα “κρύβουν” τα μεγάλα, carbon-ceramic φρένα. Αν δεν προκύψει κάτι περισσότερο τις εναπομείνασες ημέρες, νεότερα και περισσότερα θα έχουμε στις 19 Αυγούστου.