Spy Photos: Το ανανεωμένο Lexus LX για άλλη μία φορά

Σχετικά άρθρα

Lexus LX 1

Δεν υπάρχουν πολλά ακόμα να δούμε από το Lexus LX facelift πέρα από την επίσημη παρουσίαση του που λογικά, θα συμπληρώσει ή αν θέλεις θα επιβεβαιώσει τα μηχανικά του αυτοκινήτου και τις όποιες αλλαγές υπάρχουν όσον αφορά στον εξοπλισμό και την τεχνολογία που θα διαθέτει το μεγάλο Ιαπωνικό SUV.

Το ανανεωμένο LX, διαθέτει νέα, πιο επιθετική μάσκα που ενσωματώνει την σχεδιαστική ταυτότητα της Lexus, ζάντες ελαφρού κράματος με νέο σχεδιασμό, ελαφρώς διαφορετικούς καθρέπτες ενώ στο πίσω μέρος, νέα είναι τα φωτιστικά σώματα, ο προφυλακτήρας και η αεροτομή στο τελείωμα της οροφής.

18340835741280710169

Οι αλλαγές είναι εκτενέστερες στην καμπίνα. Αρκετά διαφορετικό είναι το ταμπλό και η κεντρική κονσόλα –με όμορφη λεπτομέρεια το αναλογικό ρολόι- και ανασχεδιασμένος είναι και ο πίνακας οργάνων. Όπως είπα, για τα μηχανικά δεν είμαστε σίγουροι. Υποθέτουμε ότι θα κινείται από τον 5.7 λίτρων V8 αλλά δεν ξέρουμε αν θα είναι τροποποιημένος. Επίσης δεν ξέρουμε αν θα συνδυάζεται με το 6-τάχυτο, αυτόματο κιβώτιο του τρέχοντος μοντέλου αλλά φανταζόμαστε ότι θα διατηρήσει τη θέση του, όπως και το σύστημα τετρακίνησης με το Torsen διαφορικό.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Μεγαλύτερη και πιο αεροδυναμική η νέα BMW X3

Η BMW έδωσε στη δημοσιότητα μια σειρά από καμουφλαρισμένες φωτογραφίες της νέας, τέταρτης γενιάς, της X3, που αναμένεται να παρουσιαστεί εντός του 2024. Η...

Πωλείται το Lexus LFA που ανήκε στον Mr. Bean

Ο ηθοποιός Rowan Atkinson, που έγινε ευρέως γνωστός για τον ρόλο του ως Mr. Bean, έχει μια μεγάλη συλλογή αυτοκίνητων και ανάμεσα τους βρισκόταν...