691395

Η Lexus, ακριβώς πριν ένα χρόνο, παρουσίασε το ανανεωμένο LX 570, με τις αλλαγές να είναι διακριτικές αλλά απαραίτητες, με την ιαπωνική εταιρία να ισχυρίζεται πως μόνο οι πόρτες έχουμε μεταφερθεί αυτούσιες από το προ-facelift μοντέλο.

Το αμερικάνικο Motor Trend είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει το μεγάλο SUV της Lexus, το οποίο είναι αυτομάτως και το ακριβότερο μοντέλο στην γκάμα της. Το αυτοκίνητο πρόκειται για ένα Toyota Land Cruiser με τα σήμερα του πολυτελούς brand του Ιάπωνα κολοσσού και κάτω από το καπό βρίσκεται ο 5.7 λίτρων V8 κινητήρας, που αποδίδει 383 άλογα και 546 Nm ροπής. Διαθέτει νέο 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο, με το σύστημα τετρακίνησης με το οποίο εξοπλίζεται το μοντέλο να είναι από τα καλύτερα της αγοράς.

Εκτενείς αλλαγές έχουν γίνει στην καμπίνα. Το ταμπλό έχει αποκτήσει νέο design στο οποίο περίοπτη θέση έχει η μεγάλη οθόνη αφής ενώ ανασχεδιασμένος είναι και ο πίνακας οργάνων. Η Ιαπωνική εταιρία, προσφέρει νέες επιλογές όσον αφορά στα διακοσμητικά ενώ δεν θα πρέπει να ξεχνάμε και το όμορφο, αναλογικό ρολόι στο κέντρο της κονσόλας.