Οι μελλοντικές αναβαθμίσεις χαρίζουν ελπίδες στον Vettel

Σχετικά άρθρα

GP UNGHERIA F1/2015

Με πολλά χαμόγελα μπήκε η Ferrari στο καλοκαιρινό διάλειμμα της Formula 1. Η νίκη στην Ουγγαρία ήρθε με εμφατικό τρόπο, καθώς ο Sebastian Vettel είδε άνετα πρώτος την καρώ σημαία, ενώ το απόγευμα στο Hungaroring θα μπορούσε να κλείσει ιδανικά, αν ο Kimi Raikkonen δεν είχε πρόβλημα στο μονοθέσιό του.

Η χαρά δεν είναι ποτέ αρκετή για να βελτιώσει ένα μονοθέσιο, όπως έχει παραδεχτεί και ο James Allison. Ο Τεχνικός Διευθυντής των Ιταλών ξέρει ότι υπάρχει πολλή δουλειά για να έχει συνεχώς αντίπαλο η Mercedes και η διαφορά μπορεί να μειωθεί μέσα από αναβαθμίσεις. Ο Vettel βλέπει τη δουλειά των μηχανικών του, και αυτά που θα έρθουν στο δεύτερο μισό της φετινής σεζόν δίνουν ελπίδες στον Γερμανό για ένα ανταγωνιστικότερο μονοθέσιο.

Συνολικά, τα πράγματα είναι πολύ θετικά και ιδιαίτερα όταν βλέπουμε αυτά που αρχίζουν να σχηματίζονται στο παρασκήνιο, κάτι που προφανώς δεν μπορείτε να δείτε στην πίστα, αλλά και αμέσως στο μονοθέσιο. Το project είναι σε εξέλιξη και είναι πολλά υποσχόμενο, έτσι είμαι αρκετά αισιόδοξος για το μέλλον.

Το πρώτο μισό της σεζόν ήταν πρωτοφανές αν κοιτάξετε πού ήμασταν πέρυσι, όσον αφορά την απόδοση του μονοθεσίου και το ηθικό της ομάδας. Τα πάντα είναι πολύ καλύτερα τώρα και νομίζω πως η Ferrari έχει κάνει το μεγαλύτερο βήμα από όλες τις ομάδες, και δεν ξέρω γιατί είναι τόσο δύσκολο για κάποιους να το αποδεχτούν. Εντός της ομάδας, είμαστε πολύ χαρούμενοι για το τι έχουμε πετύχει σε όλους τους τομείς.

GP UNGHERIA F1/2015

Ο τετράκις Παγκόσμιος Πρωταθλητής συνεχίζει να επαινεί τη δουλειά της ομάδας του, ενώ βλέπει θετικά από τους τελευταίους αγώνες, παρόλο που η ανταγωνιστικότητα της SF15-T δεν ήταν στα καλύτερά της σε Καναδά, Αυστρία και Βρετανία.

Αν κοιτάξετε το μονοθέσιο, προφανώς δεν έχω οδηγήσει το περσινό αυτοκίνητο, αλλά ο Kimi είναι πολύ πιο ικανοποιημένος με το μονοθέσιο, έτσι έχει γίνει σπουδαία δουλειά. Αν κοιτάξετε το power unit, πιστεύω ότι η Ferrari έκανε το μεγαλύτερο βήμα απ’ όλους. Υπάρχουν πολλά θετικά, όμως είναι φυσιολογικό κάποιες φορές τα πράγματα να μη γίνουν όπως πρέπει στον αγώνα, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι οι τελευταίοι 3, 4 ή 5 αγώνες ήταν καλοί.

ΠηγήESPN

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...