«Καμπανάκι» χτυπά ο Wolff εν όψει δεύτερου μισού

Σχετικά άρθρα

Mercedes AMG

Με το χειρότερο αποτέλεσμα έως τώρα στη σεζόν τελείωσε η Mercedes AMG το πρώτο μισό της φετινής σεζόν. Η W06 ήταν για ακόμα μία φορά τρομερά γρήγορη στον έναν γύρο, όμως τα πράγματα ήταν διαφορετικά στον αγώνα: ο ρυθμός της SF15-T ήταν εξαιρετικός κάτι που, σε συνδυασμό με την κακή απόδοση των Lewis Hamilton και Nico Rosberg, έφερε τον Sebastian Vettel 42 βαθμούς μακριά από την κορυφή.

Στην πραγματικότητα, ο Γερμανός δεν έχει ρεαλιστικές ελπίδες για πρωτάθλημα, αλλά το γεγονός ότι η ομάδα του Brackley έχει μάθει να μην απειλείται από κανέναν, κάνει τον Toto Wolff, επί κεφαλής της ομάδας, να συνιστά προσοχή στους επόμενους αγώνες.

Πρέπει να είσαι προσεκτικός. Είμαστε μόλις 42 βαθμούς μπροστά στο πρωτάθλημα των οδηγών και τα πράγματα μπορούν να αλλάξουν γρήγορα. Έχεις μια κακή ημέρα, τα μονοθέσια δεν παίρνουν καλούς βαθμούς και ξαφνικά χάνεις έδαφος. Αλλά, αυτή είναι η νοοτροπία που έχουμε έτσι κι αλλιώς, να είμαστε πάντα σκεπτικοί για το πώς θα το κάνουμε.

Toto Wolff
Ο Αυστριακός αναγνωρίζει την ανωτερότητα της Scuderia στην ουγγρική πίστα, υποστηρίζοντας πως τέτοιοι αγώνες θα πρέπει να αποτελούν ένα καλό μάθημα για την ομάδα, προκειμένου να μην υπάρξει επανάληψη στο μέλλον.

Δυσκολευτήκαμε κάπως με τον ρυθμό στο μονοθέσιο του Nico και δεν ήταν ο πραγματικό ρυθμός που θα μπορούσε να έχει. Ο Lewis είχε καλό ρυθμό. Αλλά, δεν εκπλαγήκαμε από τον ρυθμό της Ferrari. Δε νομίζω ότι μπορούμε να λέμε πως εμείς είμαστε καλύτεροι σε ψυχρές συνθήκες και η Ferrari σε θερμές. Νομίζω πως είναι μια συγκεκριμένη πίστα και δεν ήμασταν αρκετά γρήγοροι, κάτι που πρέπει να αναλύσουμε, ενώ κάναμε και λάθη, με τον Lewis να έχει μερικά περιστατικά. Είναι όλα καλά μέσα στην ομάδα, απλώς πρέπει να βγούμε πιο δυνατοί από αυτό.

ΠηγήSky Sports

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα