Nissan GT-R 2.000 ίππων, πατάει σε λάδια και χάνει τον έλεγχο με πολλά km/h!

Σχετικά άρθρα

Χωρίς τίτλο

Το προτελευταίο πράγμα που θέλεις όταν τρέχεις με ένα Nissan που γράφει 7άρια στο dragstrip, είναι να σπάσει/φύγει κάποιο σωληνάκι του συστήματος λίπανσης. Το τελευταίο όμως, είναι να πατήσεις τα λάδια που ο κινητήρας σου μόλις έχει “φτύσει” στην πίστα ενώ πηγαίνεις με πολλά χιλιόμετρα ανά ώρα.

Δυστυχώς, αυτό ακριβώς έπαθε ο ιδιοκτήτης του ταχύτερου ιδιωτικού Nissan GT-R στον κόσμο – όταν λέω ιδιωτικού εννοώ που δεν ανήκει στην εταιρία που το εξελίσσει. Ευτυχώς, η περίπτωση που θα δεις και στο video, είναι από εκείνες τις “πρώτα τα κακά νέα και μετά τα καλά”. Το πρώτο καλό νέο και το σημαντικότερο, είναι ότι ο ιδιοκτήτης και οδηγός, είναι μια χαρά! Στις ταχύτητες που πετυχαίνει αυτό το GT-R, η υγεία του οδηγού δεν είναι δεδομένη, οπότε χαιρόμαστε ιδιαίτερα που είναι καλά. Το δεύτερο ευχάριστο, είναι ότι ενώ το αμάξωμα έχει ζημιά, μηχανικά το αυτοκίνητο είναι σε καλή κατάσταση. Αυτό σημαίνει ότι ολόκληρο το powertrain, θα μεταφερθεί σε ένα άλλο GT-R και ο συνδυασμός θα επιστρέψει στις πίστες.

ΠηγήYoutube

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τέσσερα πρωτότυπα από την Nissan

Τα πρωτότυπα Epoch, Evo, Epic και Era παρουσίασε στην έκθεση του Πεκίνου η Nissan, πρωτότυπα που δημιουργήθηκαν σε συνεργασία με την Dongfeng Motor. Πρόκειται...