Ηλίθιος Ρώσος πέφτει πάνω σε νταλίκα και προκαλεί σφοδρό ατύχημα

Σχετικά άρθρα

Russia

Τα ατυχήματα στη Ρωσία δεν είναι κάτι το σπάνιο, όμως υπάρχουν φορές που τα πράγματα σοβαρεύουν και οι εμπλεκόμενοι ενδέχεται να τραυματιστούν πολύ σοβαρά ή ακόμα και θανάσιμα. Αυτό, όμως, δεν είναι αρκετό για να βάλει μυαλό σε μερικούς οδηγούς, οι οποίοι δεν έχουν την ικανότητα να συμπεριφερθούν σωστά πίσω από το τιμόνι.

Το πιο πρόσφατο ατύχημα από την χώρα της βότκας έχει να κάνει με έναν οδηγό-δολοφόνο. Αρχικά, θα δεις μία νταλίκα να προσπερνά μία άλλη. Αυτό για κάποιους μπορεί να μην είναι απολύτως σωστό, αλλά δεν στέκομαι εκεί: προτού ολοκληρωθεί η προσπέραση, ένα Skoda έρχεται από την αριστερή  λωρίδα, κινούμενο με μεγάλη ταχύτητα. Ο οδηγός φρενάρει δυνατά, χάνει τον έλεγχο, πατάει εκτός δρόμου και τελικά πέφτει πάνω στην νταλίκα.

Στα επόμενα δευτερόλεπτα, βλέπουμε το βαρύ όχημα να φεύγει από τον δρόμο και μάλιστα να αναποδογυρίζει. Δε γνωρίζουμε την κατάσταση του οδηγού και φυσικά ελπίζουμε να μην έχει τραυματιστεί σοβαρά.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η τιμή του MG Cyberster στην Αγγλία

Στο πλαίσιο της περσινής έκθεσης αυτοκινήτου στη Σαγκάη της Κίνας, η MG αποκάλυψε την έκδοση παραγωγής του Cyberster, με την εταιρία -υπό κινεζική ιδιοκτησία-...

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...