Η Lotus ελπίζει σε βάθρο και στην Monza

Σχετικά άρθρα

A1B0991

Έχοντας τον κινητήρα της Mercedes στις πλάτες τους, τα μονοθέσια της Lotus κατάφεραν να εντυπωσιάσουν στο Spa, με τον Romain Grosjean να τερματίζει στο βάθρο. Αυτή ήταν η πρώτη φορά μετά από σχεδόν δυο χρόνια, που η ομάδα του Enstone γεύτηκε σαμπάνια, και ο Alan Permane περιμένει παρόμοια απόδοση και στην Monza· πίστα που απαιτεί τις χαμηλότερες κλίσεις στις πτέρυγες και δύναμη από τον κινητήρα.

Το ίδιο περιμένουμε (και στην Monza). Μπορούμε να είμαστε εξίσου γρήγοροι. Ήμασταν γρήγοροι στο Μόντρεαλ, ήμασταν γρήγορα στο Spa. Δεν υπάρχει κανένας λόγος για τον οποίο δεν θα είμαστε και στην Ιταλία, και το βάθρο θα είναι ένα όνειρο. Δεν υπάρχει κανένας λόγος για τον οποίο να μην μπορούμε να είμαστε στο Q3 και να έχουμε ένα καλό αγώνα.

Τα οικονομικά της ομάδας δεν της έχουν επιτρέψει να εξελίξει την Ε23 κατά το δοκούν. Μάλιστα, στο Βέλγιο τα μονοθέσιά της κατασχέθηκαν προσωρινά και σύμφωνα με τον Permane, η Lotus παραμένει ανταγωνιστική επειδή το αυτοκίνητό της ήταν καλό εξαρχής. Στο Spa δοκιμάστηκε μια νέα εμπρός αεροτομή, χωρίς να χρησιμοποιηθεί στον αγώνα ή τις κατατακτήριες, αλλά δεν αποκλείεται να την ξαναδούμε στην Ιταλία.

Είναι ένα πολύ, πολύ καλό αυτοκίνητο. Φαίνεται να λειτουργεί καλά σε πίστες με χαμηλά επίπεδα κάθετης δύναμης, δηλαδή σε μέρη όπως το Spa και η Αυστρία, με ρυθμίσεις χαμηλής οπισθέλκουσας. Αυτός είναι ο λόγος που ελπίζω ότι η Monza θα μας ταιριάξει.

Την δοκιμάσαμε (την καινούρια πτέρυγα) και ήταν πολύ παρόμοια με την παλιά. Υπάρχουν περαιτέρω ενημερώσεις που θα φέρουμε για αυτή και θα είναι έτοιμη να εμφανιστεί (στο μονοθέσιο).

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα