Το Gorilla Glass της Corning είναι πιο κοντά στο να τοποθετηθεί στα αυτοκίνητα

Σχετικά άρθρα

AR-308319972

Το Gorilla Glass της Corning είναι ένα υψηλής αντοχής και ανθεκτικό σε γρατσουνιές γυαλί και χρησιμοποιείται σήμερα σε μια πληθώρα κινητών συσκευών και ταμπλετών και ενδεχομένως στο μέλλον θα μπορούσε να αντικαταστήσει τα τζάμια των παραθύρων των αυτοκινήτων.Δεν είναι μόνο σημαντικά ανθεκτικότερο από το παραδοσιακό γυαλί, αλλά είναι επίσης ελαφρύτερο. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η BMW i8 χρησιμοποιεί Gorilla Glass στο κάλυμμα πίσω από τον κινητήρα και αυτό θα μπορούσε να είναι το πρώτο από μια σειρά μελλοντικών αυτοκινήτων που θα χρησιμοποιούν Gorilla Glass.

Ο υπεύθυνος τεχνικός για τα παγκόσμια υλικά και την έρευνα κατασκευής της Ford, Matt Zaluzec, επιβεβαίωσε ότι η εταιρία του διερευνά τη χρήση της Gorilla Glass για τα παρμπρίζ, καθώς τα πίσω και τα πλαϊνά παράθυρα.

Από την άλλη, ο διευθυντής επιχειρήσεων γυαλιού για λύσεις αυτοκινήτου της Corning, Doug Harshbarger, επεκτάθηκε σε αυτό λέγοντας ότι υπάρχουν αρκετοί άλλοι κατασκευαστές αυτοκινήτων που είναι σε συζητήσεις με την εταιρεία για τη χρήση του Gorilla Glass, λέγοντας ότι το παρμπρίζ της εταιρίας του θα μπορούσε να μειώσει 1 με 2 κιλά το συνολικό βάρος.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υπάλληλος τράκαρε μια Ferrari F40

Ένας 24χρονος Γερμανός υπάλληλος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων Mechatronik, είχε την ατυχία να τρακάρει μια Ferrari F40 ενώ την οδηγούσε για να την πάει να...