Ο Carlos Ghosn πρακτικά επιβεβαίωσε το διαζύγιο μεταξύ Red Bull και Renault

Σχετικά άρθρα

Daniel Ricciardo

Το μεγάλο αφεντικό της Renault, μιλώντας στην έκθεση της Φρανκφούρτης, επιβεβαίωσε ότι η εταιρία του “επαναδιαπραγματεύεται” το συμβόλαιο που έχει με την Red Bull και δεν είναι καθόλου απίθανο να διακοπεί η συνεργασία.

Αναλύουμε τι θα κάνουμε. Ήμαστε σαφείς όταν λέγαμε “μην μας υπολογίζεται ως προμηθευτές κινητήρων”. Είναι σαφές ότι όταν παρέχεις κινητήρες, δεν αναφέρεσαι όταν κερδίζεις αλλά σου ασκείται κριτική όταν έχεις προβλήματα.

Δήλωσε ο Carlos Ghosn. Η Red Bull και η Renault έχουν συμβόλαιο μέχρι το τέλος του 2016 αλλά οι φήμες σχετικά με το ενδεχόμενο διαζυγίου πριν την λήξη του συμβολαίου έχουν κυκλοφορήσει από τις αρχές του Σεπτεμβρίου. Μόνο και μόνο η παραδοχή από πλευράς Ghosn της επαναδιαπραγμάτευσης του συμβολαίου, είναι σημάδι μίας γενικότερης αναταραχής στη σχέση. Τι θα κάνει από εδώ και πέρα η Γαλλική εταιρία;

Το μέλλον μας είναι θέμα ενδελεχούς ανάλυσης και διαπραγμάτευσης. Είτε θα φύγουμε από την F1 είτε θα έχουμε την δική μας ομάδα. Δεν έχουμε αποφασίσει ακόμα.

Δεν ξέρω πόσο πιο σαφής μπορεί να γίνει ο ισχυρός άνδρας της Renault. Από εκεί και πέρα, το τι θα κάνει η Red Bull είναι ακόμα στον αέρα αλλά οι επιλογές της είναι περιορισμένες αν θέλει να συνεχίσει στην κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Mercedes, Ferrari και Honda είναι οι μοναδικές εταιρίες που παρέχουν κινητήρες. Η Mercedes, μέσω του Toto Wolff δήλωσε ότι δεν είναι και τόσο δεκτική στο ενδεχόμενο παροχής κινητήρων, σε αντίθεση με την Ferrari που σύμφωνα με τον Maurizio Arrivabeneδεν βλέπει κανενός είδους πρόβλημα” στο να προμηθεύει με κινητήρες την ομάδα της Red Bull.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Suzuki: Παραγωγή 30 εκατομμυρίων αυτοκινήτων στην Ινδία

Η Suzuki ανακοίνωσε ότι η συσσωρευμένη παραγωγή αυτοκινήτων ξεπέρασε τις 30 εκατομμύρια μονάδες στην Ινδία στο τέλος Μαρτίου. Η Ινδία γίνεται η δεύτερη χώρα -μετά...