Η Zender κάνει το καλό καλύτερο, βελτιώνοντας την Alfa Romeo 4C

Σχετικά άρθρα

12032993_1010169129035616_4926996140348702870_n

Η Zender έχει παρελθόν στην βελτίωση Fiat και Alfa Romeo και με την δεύτερη να βρίσκεται σε έντονα ανοδική τροχιά, ο βελτιωτικός οίκος ξαναέπιασε δουλειά. Αυτή λοιπόν είναι η πρόταση της Zender για την Alfa Romeo 4C και όχι ότι σε ενδιαφέρει η γνώμη μου, αλλά μου αρέσει πάρα πολύ – με εξαίρεση τα φωτιστικά σώματα!

Alfa-Romeo-4C-by-Zender-Italia-4

Στο εμπρός μέρος, βλέπουμε έναν ολοκαίνουριο προφυλακτήρα με μεγάλες εισαγωγές αέρα τόσο στην γρίλια, όσο και κάτω από τα φωτιστικά σώματα αλλά και επιπλέον πτερύγια στο κάτω μέρος, εμπρός από τους τροχούς. Προχωρώντας προς το πλάι, βλέπουμε τα μεγαλύτερα φτερά για να χωρέσουν οι μεγαλύτερες ζάντες ενός πιο πίσω και χαμηλά, παρατηρούμε τις νέες εισαγωγές. Νέοι είναι οι καθρέφτες ενώ η οροφή έχει πλέον μαύρο χρώμα για να δημιουργεί αντίθεση. Στο πίσω μέρος δε, η σημαντικότερες αλλαγές εντοπίζονται στον διαχύτη και τις νέες απολήξεις της εξάτμισης που αντικαθιστούν τις standard.

Alfa-Romeo-4C-by-Zender-Italia-23

Ο βελτιωτικός οίκος δεν θα μπορούσε να παραλείψει και το εσωτερικό. Παρότι η καμπίνα της 4C είναι σπαρτιατική, η Zender έκανε ότι μπορούσε και αυτό μεταφράζεται σε “κάλυψε τα πάντα με ακριβό δέρμα σε μαύρο χρώμα με κόκκινες ραφές. Πιο όμορφη, δεν γίνεται –εκτός αν αλλάξεις τα εμπρός φωτιστικά σώματα!

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Νέα Shelby Super Snake με 830 άλογα και πολύ carbon

Η Shelby American παρουσίασε σήμερα την Super Snake έκδοση της νέας γενιάς της Mustang. Το αυτοκίνητο ξεχωρίζει από την επιθετική του εμφάνιση με νέους...

Rezvani Retro RR1. Μια 911 με “σύγχρονη-ρετρό” εμφάνιση

Η νέα δημιουργία της Rezvani είναι το Retro RR1. Πρόκειται για μια 911 (992) που διαθέτει νέο αμάξωμα κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, με ρετρό σχεδίαση...