Η Scion teasάρει ένα ολοκαίνουριο concept για την έκθεση του Los Angeles

Σχετικά άρθρα

2005734451517646642

Η Scion έδωσε στη δημοσιότητα μία teaser φωτογραφία για το επερχόμενο, ολοκαίνουριο πρωτότυπο που θα παρουσιάσει στην έκθεση του Los Angeles τον Νοέμβριο.

Η φωτογραφία δεν αποκαλύπτει πολλά ενώ την ίδια τακτική επέλεξε και η εταιρία που δεν την συνόδευσε με κάποια πληροφορία. Ωστόσο οι φήμες που κυκλοφορούν, κάνουν λόγο για το πρώτο crossover της Scion που θα λανσαριστεί στην αγορά εντός του 2017.

Το επερχόμενο crossover θα είναι το τρίτο ολοκαίνουριο μοντέλο που θα προστεθεί στην γκάμα της Scion, έπειτα από το iA και το iM. Ωστόσο, δεν ξέρουμε ποια πλατφόρμα θα χρησιμοποιεί. Υποθέτουμε όμως ότι θα δανείζεται αρκετά στοιχεία από το Toyota C-HR concept.

[learn_more caption=”Δελτίο Τύπου”]

Following the recent introduction of the Scion iM 5-door hatchback and the sporty Scion iA sedan, the youth division of Toyota is preparing to further expand its lineup with a third all-new vehicle, beginning in 2017. The world debut of the next Scion concept will take place at the Los Angeles Auto Show, Nov. 18-19, 2015.

[/learn_more]

ΠηγήScion

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η θρυλική TWR επιστρέφει και teasάρει το αυτοκίνητο της

Ένα από τα πιο διάσημα ονόματα μηχανολογίας στο κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, η TWR, θα ξεκινήσει μια νέα ζωή ως κατασκευαστής bespoke αυτοκινήτων. Η...

H Nissan teasάρει το Qashqai facelift

Έχουν περάσει τρία χρόνια από το εμπορικό λανσάρισμα της τρίτης γενιάς του Qashqai, και σήμερα η Nissan έδωσε στη δημοσιότητα ένα σύντομο teaser video...