Ξεπούλησε για το 2015 το Zenos E10

Σχετικά άρθρα

zenos-e10s-a-040asd

Η Zenos είναι μία μικρή εταιρία που ιδρύθηκε από πρώην εργαζόμενους της Caterham και προς το παρόν, πουλά μόνο το E10. Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό αφού η Αγγλική εταιρία ανακοίνωσε ότι μέσα σε μερικούς μήνες κατάφερε να ξεπουλήσει την παραγωγή των 80 οχημάτων για το 2015 και πως ξεκίνησε να δέχεται παραγγελίες για “έως και 150” αυτοκίνητα το 2016. Μικρά νούμερα για μία μικρή εταιρία αλλά μην μειώνεις την επιτυχία της Zenos. Πολλοί προσπάθησαν, λίγοι το πέτυχαν.

Να θυμίσουμε ότι το Zenos E10 βασίζεται σε ένα αλουμινένιο πλαίσιο ενώ το αμάξωμα είναι κατασκευασμένο από υαλοβάμβακα. Είναι διαθέσιμο σε δύο εκδόσεις: την απλή, που κινείται από έναν ατμοσφαιρικό δίλιτρο κινητήρα που αποδίδει 200 άλογα και την “S” που εξοπλίζεται με έναν επίσης δίλιτρο κινητήρα, αλλά αυτή τη φορά υπερτροφοδοτούμενο, με 250 άλογα. Η Zenoz όμως δεν σταματά εδώ. Σε λίγο καιρό θα λανσάρει το E11, ένα roadster με κανονικές πόρτες ενώ σε περίπου έναν χρόνο, θα λανσάρει το E12, ένα σκληροπυρηνικό coupe στα πρότυπα της Lotus Exige. Και εις ανώτερα!

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Rezvani Retro RR1. Μια 911 με “σύγχρονη-ρετρό” εμφάνιση

Η νέα δημιουργία της Rezvani είναι το Retro RR1. Πρόκειται για μια 911 (992) που διαθέτει νέο αμάξωμα κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, με ρετρό σχεδίαση...