Η Pirelli παραμένει στη Formula 1 μέχρι και το 2019

Σχετικά άρθρα

GP GIAPPONE F1/2015

Ο Bernie Ecclestone ήταν αυτός που θα σήκωνε το χέρι του νικητή στην μονομαχία των Pirelli και Michelin για τα ελαστικά της Formula 1, και ο 84χρονος είναι αυτός που μας ανακοίνωσε τον νικητή. Σύμφωνα με το αφεντικό της Formula 1, η Pirelli, της οποίας το συμβόλαιο έληγε στα τέλη του 2016, θα συνεχίσει να προμηθεύει με ελαστικά τα μονοθέσια στην κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Η ιταλική εταιρεία θα συμπληρώσει έτσι τουλάχιστον 9 συνεχόμενα χρόνια στη Formula 1 και πλέον ετοιμάζεται για τα νέα ελαστικά όχι μόνο του 2016, αλλά και του 2017, όπου είναι δεδομένο πως τα μονοθέσια θα φορούν πιο φαρδιά ελαστικά, ώστε να γίνουν ακόμα πιο γρήγορα, μαζί με άλλες αλλαγές στους κανονισμούς. Πάντως, η Pirelli θέλει περισσότερες δοκιμές, τόσο για τα ελαστικά του 2017 όσο και γενικότερα, προκειμένου να μπορέσει να κάνει σωστά τη δουλειά της και να μην υπάρχουν παράπονα για τα ελαστικά.

ΠηγήGMM

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...