Fiat Σερβίας: Θέλετε αύξηση και bonus; Πάρτε έκπτωση σε κοτόπουλα!

Σχετικά άρθρα

kragujevac-fiat-serbia-189465

Σήμερα στην κατηγορία νέων “για γέλια ή για κλάματα”, η FCA Σερβίας. Το συνδικάτο εργαζομένων του εργοστασίου της Fiat στο Kragujevac της Σερβίας, εδώ και καιρό απαιτεί αυξήσεις στους μισθούς, bonuses και ένα σταθερό ωράριο εργασίας. Επίσης, θέλει την επιβεβαίωση ενός δεύτερου μοντέλου που θα εξασφαλίσει έως έναν βαθμό σταθερότητα για το εργοστάσιο. Αντ’ αυτού… δες ξανά τον τίτλο!

chickens and cars

Το συνδικάτο, εκπροσωπεί τους εργαζόμενους του εργοστασίου που κατασκευάζει το Fiat 500L από το 2010. Τότε, κατάφερε να διαπραγματευτεί αξιοπρεπείς μισθούς για τα μέλη του. Όμως από τότε, παρά τις διακοπές παραγωγής λόγω των χαμηλών πωλήσεων του μοντέλου, η FCA Σερβίας έχει εξελιχθεί στον μεγαλύτερο εξαγωγέα της χώρας και το κόστος ζωής έχει αυξηθεί σημαντικά. Βλέποντας ότι οι αρχικές απαιτήσεις του δεν ικανοποιούνται –ούτε συζητούνται, αλλά τέλος πάντων-, το συνδικάτο έριξε τον πήχη. Ζήτησε από την διοίκηση του εργοστασίου μικρά οφέλη όπως για παράδειγμα ένα δώρο ύψους €83 ευρώ για τους εργαζόμενους με παιδί. Αντ’ αυτού, οι εργάτες μπορούν να αγοράζουν από τον τοπικό χασάπη μπούτια κοτόπουλου με έκπτωση. Κάτι είναι κι αυτό (;;;;)

ΠηγήTTAC.com

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Βέλγιο: “Μεθυσμένος” οδηγός απέδειξε ότι το σώμα του παράγει αλκοόλ

Ένας 40χρονος Βέλγος που είχε παραπεμφθεί σε δικαστήριο της Μπριζ επειδή συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος καθ’ υποτροπή, απαλλάχθηκε από όλες τις κατηγορίες αφού απέδειξε...