Στο προσκήνιο η Honda ως μελλοντικός προμηθευτής της Red Bull

Σχετικά άρθρα

Red Bull

Η Honda ήταν από τους πρώτους κατασκευαστές που είχαν αποκλειστεί από τις επιλογές της Red Bull Racing. Οι Ιάπωνες είχαν ξεκαθαρίσει από την αρχή πως η McLaren θα παραμείνει η αποκλειστική τους ομάδα και για το 2016, κάτι που επιβεβαίωσαν και στη συνέχεια. Mercedes και Ferrari έχουν αποκλειστεί για το 2016 -εκτός κι αν η RBR δεχθεί τελικά περσινούς κινητήρες της Scuderia-, επομένως η Renault είναι η μοναδική επιλογή των Αυστριακών. Ή μήπως όχι;

Ίσως και όχι, αν λάβουμε υπόψη μας τα λόγια του επί κεφαλής της Red Bull, Christian Horner. Ο Βρετανός είπε πως η Honda είναι μέσα στους πιθανούς προμηθευτές, απαντώντας με τον γνωστό του τρόπο στις φήμες που δημιουργήθηκαν στο Austin περί συνεργασίας με τους Ιάπωνες.

Μέχρι στιγμής, έχουμε ακούσει φήμες για όλους τους κατασκευαστές, έτσι πιθανόν να έχουν ένα 25% αν το σκεφτείτε έτσι. Υπάρχει τέτοια φημολογία, και αυτό που πρέπει να πούμε είναι κάτι σταθερό. Δουλεύουμε πολύ σκληρά πάνω σε αυτό.

Christian Horner

Ο Horner αρνείται καθαρά να επιβεβαιώσει ή να αποκλείσει οτιδήποτε, διότι τα πράγματα ίσως να παραμένουν πολύ ρευστά ακόμα και πίσω από τις κλειστές πόρτες. Το τέλος του Οκτωβρίου, που ήταν η αρχική προθεσμία για συμφωνία, είναι μόλις μία εβδομάδα μακριά, και ο Horner παραδέχεται πως πολύ δύσκολα θα βρεθεί λύση έως τότε, πιστεύοντας παράλληλα στην ικανότητα των μηχανικών του όσον αφορά την RB12 του 2016.

Θα πρέπει να πάρουμε κάτι τις επόμενες δύο εβδομάδες. Θα ήταν ωραίο να τα έχουμε όλα τακτοποιημένα όταν θα φύγουμε από το Μεξικό, αλλά η πιθανότητα να συμβεί αυτό είναι μηδενική. Υπάρχουν πάρα πολλά που γίνονται στο παρασκήνιο. Έχουμε ένα σπουδαίο δυναμικό που έχει μάθει να προσαρμόζεται και κάνει ό.τι μπορούν πάνω στο νέο μονοθέσιο με τις πληροφορίες που έχουν τώρα. Αυτή τη στιγμή, τα καταφέρουν εξαιρετικά με αυτό.

ΠηγήSky Sports

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα