Μια LaFerrari τράκαρε στη Βουδαπέστη

Σχετικά άρθρα

LaFerrari

Μόνο θλίψη μπορεί να προκαλεί η θέα ενός τρακαρισμένου ακριβού αυτοκινήτου, ιδιαίτερα όταν μιλάμε για το κόσμημα της Ferrari, τη LaFerrari. Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε το ιταλικό hypercar και μάλλον δε θα είναι η τελευταία, αν και πραγματικά το ελπίζω. Ο φακός κατέγραψε την τρακαρισμένη πανέμορφη «Ιταλίδα» αυτή τη φορά στη Βουδαπέστη της Ουγγαρίας.

3

Λεπτομέρειες για το ατύχημα δεν υπάρχουν παρά μόνο οι φωτογραφίες, συνεπώς δε γνωρίζουμε τι συνέβη κι έχουμε αυτές τις εικόνες. Από αυτό που βλέπουμε, η ζημιά έχει περιοριστεί στο εμπρός δεξιά μέρος, και φαίνεται πως μπορεί να επισκευαστεί σχετικά εύκολα, καθώς δεν έχει πληγωθεί κάποιο «ζωτικό» εξάρτημα του αυτοκινήτου.

Ανανέωση: Σύμφωνα με αναφορές ο οδηγός της LaFerrari έχασε τον έλεγχο του ιταλικού hypercar και έπεσε πάνω σε τρία σταθμευμένα αυτοκίνητα, προτού τελικά ακινητοποιηθεί. Ευτυχώς, κανείς άνθρωπος δεν τραυματίστηκε.

ΠηγήFacebook

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η τιμή του MG Cyberster στην Αγγλία

Στο πλαίσιο της περσινής έκθεσης αυτοκινήτου στη Σαγκάη της Κίνας, η MG αποκάλυψε την έκδοση παραγωγής του Cyberster, με την εταιρία -υπό κινεζική ιδιοκτησία-...

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...