Το αφεντικό της BMW υπερασπίζεται τους πετρελαιοκινητήρες

Σχετικά άρθρα

2016-BMW-3-Series-Interiors-2-1600x1066

Παρά το dieselgate σκάνδαλο και την στοχοποίηση των πετρελαιοκινητήρων τον τελευταίο καιρό, ο CEO της BMW εξέφρασε την πλήρη υποστήριξη του στη συγκεκριμένη τεχνολογία:

Ένα σημαντικό στοιχείο του Efficient Dynamics είναι η diesel τεχνολογία αιχμής. Οι πετρελαιοκινητήρες είναι από τους πιο καθαρούς και αποδοτικούς κινητήρες στην βιομηχανία. Χωρίς αυτούς, δεν θα πληρούσαμε τους αυστηρούς Ευρωπαϊκούς κανονισμούς εκπομπών CO2. Πολλοί πελάτες εκτιμούν τα πλεονεκτήματα ενός πετρελαιοκινητήρα. Προς το παρόν, οι πελάτες μας δεν δείχνουν κάποια διαφορά στις αγοραστικές συνήθειες τους όσον αφορά στους πετρελαιοκινητήρες.

Δήλωσε ο Harald Kruger τη στιγμή που ολοένα και περισσότερες εταιρίες φέρονται πως παρουσιάζουν αποκλίσεις μεταξύ επίσημων εκπομπών και πραγματικών. Γι’ αυτό και το μεγάλο αφεντικό της BMW τόνισε ότι η εταιρία “τηρεί τους κανονισμούς και τα tests εκπομπών ρύπων σε κάθε χώρα” ενώ συμπλήρωσε ότι οι επικεφαλής τμημάτων στην BMW πιέζουν για νέες πιο ρεαλιστικές δοκιμές στην Ευρώπη και ολόκληρο τον κόσμο.

ΠηγήBMWblog.com

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Κάπως έτσι θα είναι η νέα BMW X3

Μέσα στους επόμενους μήνες η BMW θα παρουσιάσει τη νέα, τέταρτη γενιά της X3 και αυτές οι renderings φωτογραφίες μας δείχνουν πως θα μοιάζει...

Μεγαλύτερη και πιο αεροδυναμική η νέα BMW X3

Η BMW έδωσε στη δημοσιότητα μια σειρά από καμουφλαρισμένες φωτογραφίες της νέας, τέταρτης γενιάς, της X3, που αναμένεται να παρουσιαστεί εντός του 2024. Η...