Στο φετινό RoC και ο Button

Σχετικά άρθρα

Jenson Button

Ακόμα μία συμμετοχή από τη Formula 1 θα υπάρξει στον φετινό Αγώνα των Πρωταθλητών (Race of Champion). Μετά από τους Sebastian Vettel, Daniel Ricciardo, Nico Hulkenberg, Felipe Massa και Romain Grosjean, και ο Jenson Button θα πάρει μέρος στο φετινό RoC. Βέβαια, εκτός από αυτούς, δεσμούς με το κορυφαίο μηχανοκίνητο άθλημα έχουν ή είχαν και οι Nelson Piquet Jr, David Coulthard και η Susie Wolff.

Για να επιστρέψουμε ξανά στον Βρετανό, ο Πρωταθλητής του 2009, θα εκπροσωπήσει τη Μεγάλη Βρετανία με τον Alex Buncombe, οδηγός στο Blancpain Endurance Series, προσπαθώντας να φτάσουν όσο πιο μακριά γίνεται στον αγώνα που διεξάγεται στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου, στις 20-21 Νοεμβρίου.

Πέρα από τους οδηγούς που γράφτηκαν παραπάνω, μέχρι στιγμής έχουν δηλώσει συμμετοχή οι Tom Kristensen, Peter Solberg, Mick Doohan, Jason Plato, Jorge Lorenzo και ο Ryan Hunter-Reay. Ο ανταγωνισμός αναμένεται να είναι σκληρός!

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...