8320487371508473770

Πολύ λάμψη από Formula 1 θα υπάρχει στο φετινό αγώνα των πρωταθλητών, που θα διεξαχθεί στο Λονδίνο στα τέλη Νοεμβρίου. Μετά από τους Vettel, Hulkenberg, Ricciardo και Coulthard, το παρόν θα δώσουν και οι Felipe MassaNelson Piquet Jr, για λογαριασμό της ομάδας της Βραζιλίας. Αυτή θα είναι η πρώτη συμμετοχή στον θεσμό του πρώτου πρωταθλητή της Formula-E, με τον Massa να επανεμφανίζεται ύστερα από 10 ολόκληρα χρόνια. Ο Felipe δήλωσε για την επιστροφή του:

Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στο RoC, για πρώτη φορά μετά από 10 χρόνια. Απόλαυσα πραγματικά τις εμφανίσεις μου στο Παρίσι και πραγματικά άργησα να επιστρέψω για να συναντηθώ με πολλούς από τους καλύτερους οδηγούς του κόσμου, από πολλά διαφορετικά πρωταθλήματα.

Στο παρελθόν το RoC έπεφτε συχνά μαζί με τη δική μου διοργάνωση καρτ στην Βραζιλία, αλλά φέτος είναι η τέλεια ευκαιρία για να προσπαθήσω ξανά. Στο δικό μας σπορ, δεν έχεις συχνά την ευκαιρία να τρέξεις για τη χώρα σου και ανυπομονώ να βρεθώ με τον Nelson, ώστε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να φέρουμε το Κύπελλο Εθνών πίσω στην Βραζιλία.

με τον Piquet Jr να συμπληρώνει:

Ήταν μια εξαιρετική χρονιά για εμένα και δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να την ολοκληρώσω, από μια εμφάνιση στο Race of Champions. Έχω ήδη πολλές χαρούμενες αναμνήσεις φέτος από το Λονδίνο, καθώς ήταν το σκηνικό για το φινάλε της Formula-E, τον Ιούνιο.

Εκείνη την ημέρα έπρεπε να παλέψω από το πίσω μέρος του grid και κατέληξα να κερδίσω τον τίτλο για ένα μόνο βαθμό. Έτσι, ελπίζω ότι αυτός θα είναι ένας καλός οιωνός για το Race of Champions. Ανυπομονώ, επίσης, να συναντηθώ με τον Felipe και πάλι, και θα προσπαθήσουμε να φέρουμε το Νοέμβριο ένα κομμάτι από το χάρισμα της Βραζιλίας, στο πρώην Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου.