Με Clarkson το φετινό χριστουγεννιάτικο επεισόδιο του Top Gear

Σχετικά άρθρα

top-gear-holiday-special-2010

Τι και αν ο Jeremy Clarkson και η παρέα του έχουν αποχωρήσει από το BBC για την αγκαλιά του Amazon; Το φετινό ειδικό χριστουγεννιάτικο επεισόδιο του Top Gear θα φέρει την υπογραφή του Jezza.

Όπως ανακοίνωσε το BBC, το επεισόδιο ονομάζεται “Top Gear: From A to Z” με την αφήγηση του να την έχει αναλάβει ο John Bishop, με το επεισόδιο να δείχνει “τα καλύτερα, τα πιο περίεργα και τα πιο ανόητα” κομμάτια της 13-ετής πορείας του Top Gear με τους Clarkson, Hammond και May να βρίσκονται στο τιμόνι της παρουσίασης.

Σίγουρα είναι κάτι το περίεργο η απόφαση αυτή του BBC, το οποίο έχει προσλάβει τον Chris Evans ως αντικαταστάτη του Clarkson για τη παρουσίαση του Top Gear. Μάλιστα πρόσφατα ο Evans, ο Stig αλλά και ο Jenson Button πιάστηκαν να γυρίζουν επεισόδιο στη πίστα του Top Gear, με τον Button να οδηγεί μια πράσινη McLaren 650S Spider. Το νέο Top Gear θα ξεκινήσει να προβάλλεται από τον Μάιο του 2016.

Υπομονή μέχρι την εβδομάδα των Χριστουγέννων για να δούμε το επεισόδιο που θα αποτελέσει το κύκνειο άσμα των τριών παρουσιαστών στο Top Gear.

ΠηγήBBC

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Επίσημο: Tesla Model 3 Performance με 517 άλογα

Η Tesla παρουσίασε σήμερα την γρήγορη έκδοση του ανανεωμένου Model 3, το Model 3 Performance. Είναι το ισχυρότερο Model 3 που έχει κατασκευάσει η...