Έτσι “παρουσιάζει” η Bugatti την Chiron στους υποψήφιους πελάτες;

Σχετικά άρθρα

bugatti chiron leaked sketch

Η Bugatti παρουσίασε την Chiron στους κροίσους της Μ. Ανατολής σε ένα ιδιωτικό event που διοργάνωσε στο St. Regis στο Dubai. Από κάποιον που παρευρέθηκε σε εκείνο το event άλλωστε διέρρευσαν τα τεχνικά χαρακτηριστικά του υβριδικού hypercar, πριν το φημολογούμενο ντεμπούτο του στην έκθεση της Γενεύης, τον Μάρτιο του 2016. Σύμφωνα με πληροφορίες του Indianautosblog, το σκίτσο που βλέπεις στην κεντρική φωτογραφία χρησιμοποιήθηκε για το teasάρισμα της Chiron στους υποψήφιους πελάτες.

Το σκίτσο μπορεί να μην φανερώνει τίποτα ιδιαίτερο, αλλά είναι τουλάχιστον κάτι περισσότερο απ’ ότι είχαμε μέχρι τώρα. Η Bugatti Chiron θα είναι η έκδοση παραγωγής του Vision Gran Turismo concept και όπως έχει δηλώσει ο Wolfgang Durheimer, “θα είναι καλύτερη σε όλα από την Veyron“. Λογικό, αφού κινείται από τον γνωστό 8.0-λιτρο W16 quad turbo κινητήρα, ο οποίος σε συνδυασμό με έναν ηλεκτροκινητήρα θα παράγει 1.500 άλογα με 1.500 Nm ροπής. Ο κινητήρας θα συνδυάζεται με ένα 7-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη με αποτέλεσμα τα 100 km/h από στάση να έρχονται σε 2.3 δευτερόλεπτα ενώ τα 300 km/h έρχονται σε λιγότερα από 15 δευτερόλεπτα. Η τελική; Θα είναι σίγουρα πάνω από τα 450 km/h! Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείς να ακολουθήσεις αυτόν τον σύνδεσμο.

Πάντως η Bugatti Chiron θα κοστίζει περί τα €2.2 εκατομμύρια και αν αναρωτιέσαι ποιος θα δώσει τόσα χρήματα, να σε ενημερώσω πως γύρω στα 120 άτομα έχουν ήδη κλείσει την δική τους Chiron! Μην ανησυχείς όμως. Με την παραγωγή της να περιορίζεται στα 500 κομμάτια, υπάρχουν ακόμα διαθέσιμες.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Bugatti Bolide είναι πιο γρήγορη από τα μονοθέσια της Formula 1

Η Bugatti ολοκλήρωσε τις δοκιμές της Bolide παραγωγής, με το αυτοκίνητο που μπορεί να κινηθεί αποκλειστικά εντός πίστας να είναι γρηγορότερο από ένα μονοθέσιο...

Η θρυλική TWR επιστρέφει και teasάρει το αυτοκίνητο της

Ένα από τα πιο διάσημα ονόματα μηχανολογίας στο κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, η TWR, θα ξεκινήσει μια νέα ζωή ως κατασκευαστής bespoke αυτοκινήτων. Η...