Ο Alonso οδήγησε μοτοσικλέτα του MotoGP

Σχετικά άρθρα

Fernando Alonso

Η εφιαλτική σεζόν έχει τελειώσει για τη McLaren και τη Honda έχει τελειώσει, και οι δύο εταιρείες έχουν στραφεί στο 2016, ελπίζοντας ότι το power unit και γενικότερα η MP4-31 θα είναι σημαντικά πιο ανταγωνιστική από την κάκιστη MP4-30. Εκτός από τη πολλή δουλειά, οι άνθρωποι των ομάδων φροντίζουν να περάσουν μερικές στιγμές χαλάρωσης εν όψει της εξαιρετικά σκληρής συνέχειας.

Alonso

Έτσι, ο Fernando Alonso βρήκε την ευκαιρία να οδηγήσει μία μοτοσικλέτα του MotoGP, συγκεκριμένα την Honda RC213V. Εκτός από αυτό, ο δις Παγκόσμιος Πρωταθλητής βρέθηκε πίσω από το τιμόνι της McLaren-Honda MP4/6, μονοθέσιο με το οποίο ο Ayrton Senna κέρδισε τον τρίτο του παγκόσμιο τίτλο το 1991, ενώ τέλος πήρε μία γεύση και αυτό το Honda NSX Super GT.

Takuma Sato

Μαζί με τον Ισπανό, στην πίστα του Motegi βρέθηκε και ο πρώην οδηγός Formula 1 της Honda, Takuma Sato, ο οποίος οδήγησε την Honda RA301, μονοθέσιο που οδήγησε ο John Surtees στη σεζόν του 1968.

https://www.youtube.com/watch?v=MKhZlSP14HI

ΠηγήHonda

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...