Mercedes C-Class Cabriolet. Πλήρης αποκάλυψη

Σχετικά άρθρα

Mercedes C-Class Cabriolet 2016 spy photos (10)

Ξέμειναν από υλικό καμουφλάζ εκεί στην Mercedes-Benz μάλλον και έτσι μετά την SLC που είδαμε χθες χωρίς ίχνος καμουφλάζ, που παρουσιάστηκε επίσημα σήμερα το πρωί, ο φωτογραφικός φακός έπιασε και την C-Class Cabriolet πρακτικά χωρίς το παραμικρό καμουφλάζ στο σώμα της.

Η ανοικτή έκδοση της C-Class θα παρουσιαστεί στην έκθεση της Γενεύης τον ερχόμενο Μάρτιο, φέρει υφασμάτινη οροφή, με τα καθίσματα της να διαθέτουν το σύστημα θέρμανσης του αυχένα Airscarf, ενώ στη κεντρική κονσόλα υπάρχουν τα κουμπιά για τον έλεγχο της ηλεκτρικής αναδιπλούμενης οροφής, η οποία θα μπορεί να ανοιγοκλείσει ακόμη και σε ταχύτητες έως 60 χλμ/ώρα.

Κάτω από το καπό της θα βρίσκονται οι ίδιοι κινητήρες που συναντάμε στη sedan και στην coupe έκδοση, ενώ δεν θα μπορούσε να απουσιάζει η κορυφαία AMG 63 έκδοση, με τον twin-turbo V8 κινητήρα της αποδίδει 476 άλογα με 650 Nm ροπής στην απλή έκδοση και 510 άλογα με 700 Nm ροπής στην C63 Coupe AMG S. Οι πωλήσεις της C-Class Cabriolet θα ξεκινήσουν από το ερχόμενο καλοκαίρι.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ανάκληση για 528.640 αυτοκίνητα της Mercedes

Η Mercedes-Benz ανακαλεί 528.640 δεξιοτίμονα A-Class, B-Class, CLA, EQA, EQB, GLA και GLB που κατασκευάστηκαν μεταξύ 2017 και 2024, επειδή το εφεδρικό επίπεδο του...

Ανακαλούνται 241 Mercedes στην Ελλάδα

Ως μέρος της παγκόσμιας ανάκλησης που επηρεάζει συνολικά 247.443 AMG GT, C-Class, CLE, E-Class, EQE, EQS, GLC, S-Class και SL-Class που κατασκευάστηκαν μεταξύ 6...
Autoblog.gr