Ο Hamilton τσιγκουνεύτηκε να αγοράσει την Mustang των 850+ αλόγων του Ken Block

Σχετικά άρθρα

Mustang

Είσαι ένας από τους καλύτερους και πιο ακριβοπληρωμένους αθλητές στον κόσμο. Η περιουσία σου ανέρχεται σε εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ κι έχεις αγάπη για τα αυτοκίνητα, αφού είσαι Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Formula 1. Είναι, λοιπόν, λογικό να ενδιαφέρεσαι για την απόκτηση μερικών εξαιρετικά σπάνιων οχημάτων, αλλά κάποιες φορές ακόμα κι έτσι, η τιμή είναι απαγορευτική.

Η αναφορά γίνεται στον Lewis Hamilton, που έχει δείξει ότι έχει αρκετά καλό γούστο στα αυτοκίνητα. Βέβαια, έχει τρακάρει την Pagani Zonda 760 LH στο Μονακό, αλλά θα πνίξει τον πόνο του στη LaFerrari. Ο οδηγός της Mercedes ενδιαφέρθηκε για ένα ακόμα πανίσχυρο αυτοκίνητο, που δεν είναι άλλο από την Ford Mustang του 1965, την οποία χρησιμοποίησε ο Ken Block στο Gymkhana 7.

Ο Αμερικανός αποκαλύπτει πως είχε επικοινωνία με τον Hamilton, αλλά το θέμα κόλλησε όταν γνωστοποιήθηκε η τιμή, ενώ ο Block δεν ενδιαφέρεται τόσο πολύ για τα supercars, διότι τα βρίσκει κάπως… αργά!

Ο Lewis Hamilton ήθελε τη Mustang από εμένα. Όταν άκουσε την τιμή, ξαφνικά έχασε το ενδιαφέρον. Γιατί να πρέπει να ξοδέψω μερικές εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια για ένα αυτοκίνητο που είναι πιο αργό από το αγωνιστικό μου;

Ο Block πάτησε πάνω στα 856 άλογα του V8 της Mustang και φυσικά σε όλες τις τροποποιήσεις που έχουν γίνει για να αυξήσει την τιμή. Βέβαια, αυτή δεν προσδιορίζεται, αλλά δεν άφησε τον Hamilton να προσθέσει ακόμα ένα πανίσχυρο αυτοκίνητο στη συλλογή του.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υπάλληλος τράκαρε μια Ferrari F40

Ένας 24χρονος Γερμανός υπάλληλος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων Mechatronik, είχε την ατυχία να τρακάρει μια Ferrari F40 ενώ την οδηγούσε για να την πάει να...